Ti küldtetek már vissza anyázó e-mailt egy visszautasító üzenetre?
Mármint álláspályázatnál.
Nekem néha kedvem lenne.
10
Ilyet hol írtam, Tódi? Csak így még bosszantóbb, mint máskor, ennyi. Nem arról van szó, hogy mi jogos vagy mi nem. Veled nem volt még olyan, hogy belerúgtál az asztal lábába, aztán jól elszidtad. Na ez is hasonló szitu.
9
És? Attól még, hogy a legtöbben szarnak visszajelezni, ez alap dolog lenne. Hadd ne nyaljam már ki a seggét, mert azt tette, ami amúgy is a dolga.
Egyébként meg ne hülyézzé!
Én még nem, az ő döntésük, illik elfogadni.
Viszont olyan már volt, hogy egyik héten kaptam egy e-mailt, hogy benne vagyok az interjúra kiválasztott pályázók között és napokon belül hívni fognak interjúidőpont egyeztetés miatt. Nem kerestek, de rá egy hétre jött egy újabb e-mail, mi szerint lezárták a felvételi folyamatot, mert !megtalálták a megfelelő embert a pozícióra.
Ha azt írták volna, hogy elnézést, de mégsem töltik be a pozíciót vagy hasonló akkor megértettem volna, de így nem. Ezért nem anyázós stílusban, de visszaírtam nekik, hogy nem szép ez. Persze gondolom hidegen hagyta őket, de nekem jól esett.
Nekem volt màr olyan, a nem tudok hanyadik cegnel interju utan, hogy bucsuzasnal az ajton valo kilepes elött kitört belölem, hogy es azt elmondanà, ha minden rendben zajlott az interjun, nincsenek ellenerveik, nincsenek hianyossagaima munkakörhöz, miert nem engem fognak akkor felvenni? Csak mert nekem màr ebböl volt elegem, hogy interjun minden oke aztan jön az elutasito levél.
Reakcioja volt hogy bevàgott egy béralkut. Hogy alacsonyabb összegért vàllalom e.
Hàt kösz.
Otthagytam. Igy is also hangu volt a felajanlott kereset.
Lehet vki éhbérèrt eladja magàt amiböl meg sem él es még be is jàr napi 1.5-2 ora utazással, azaz kb 10 oràs megèlhetest nem nyujto munkàra, annak àtadtam a helyet, nekem ez nem megy.
Plusz a pàlyàzokat béralkuval versenyeztetni, meg egy gerinctelenség önmagàban. Azaz egy gerinctelen cégnek aki eladja ilyen feltételekkel magàt, az ne sirjon kèsöbb.
A lepontozok figyelmébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!