Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti küldtetek már vissza...

Ti küldtetek már vissza anyázó e-mailt egy visszautasító üzenetre?

Figyelt kérdés

Mármint álláspályázatnál.

Nekem néha kedvem lenne.

#e-mail #állás #munka #munkahely #HR #tájékoztatás #munkakeresésé #álláskeresésé
2020. ápr. 30. 15:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
92%
Ne nagyon menj bele olyasmibe, mert sose tudod hova sodor az élet, lehet valami csoda folytán ismét pályázol oda s elég nagy hátrány lesz :D Nem illik. Nekem is kedvem lenne minden rosszhír után odab*ni de nemlehet :D
2020. ápr. 30. 15:44
 2/18 A kérdező kommentje:

1

Hát én is így vagyok, hogy ki tudja mi lesz majd...

De pont a születésnapomon ide küldeni egy ilyet.

2020. ápr. 30. 15:47
 3/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem. Legalább volt bennük annyi, hogy visszajeleztek. Manapság ez becsülendő
2020. ápr. 30. 15:49
 4/18 anonim ***** válasza:
93%
Szerinted nézték? Amúgy meg azért mert szülinapod van, nem kötelesek felvenni. Boldog születésnapot.
2020. ápr. 30. 15:53
 5/18 anonim ***** válasza:
91%
Nekem többször volt, hogy próbamelót kellett csinálnom második körben, aztán nem hívtak vissza, nem írtak...
2020. ápr. 30. 15:59
 6/18 anonim ***** válasza:
98%

Nem. Miért lenne jó lejáratni magamat? Ha olyan helyről van szó, ami tényleg érdekel, még megpróbálhatod esetleg máskor ismét. Kivéve persze, ha most megutáltatod magad...

Egyébként meg senkinek sem kötelessége alkalmazni téged, úgyhogy nem értem, milyen jogon anyáznád le őket!?

2020. ápr. 30. 16:01
 7/18 anonim ***** válasza:
91%
Eszembe nem jutna. Egyrészt becsülendő, hogy egyáltalán válaszoltak. Másrészt ne haragudj, de mi közük a születésnapodhoz? És ha a HR-esnek meg aznap lenne születésnapja, amikor anyázást küldenél neki?
2020. ápr. 30. 16:04
 8/18 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nincs értelme. Lehet, hogy máskor ők keresnek majd meg egy ajánlattal, vagy másik munkahelyen partnercég lesznek.
2020. ápr. 30. 16:35
 9/18 anonim ***** válasza:
97%
te hülye vagy kérdező, legalább visszajeleztek, 10-ből 9-szer semmi visszajezés..
2020. ápr. 30. 16:37
 10/18 anonim ***** válasza:
85%
Az, hogy születésnapod van, szerinted feljogosít arra, hogy akkor téged igenis fel kell venniük, vagy mi? Ne legyél ennyire elszállva.
2020. ápr. 30. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!