Ha a cég önként felmentést ad miért veszi rossz néven ha egyesek élnek is vele? Mikor a cég ajánlotta fel?
Nálunk a főnökség felajánlotta (senki se kérte szóba se került) hogy a 65 év feletti dolgozóknak ügyeleti napokon (heti 1x) amikor külső ügyfelek is vannak nem kell bejönniük (koronavírus).
Két 65 év feletti ember van és mindkettő jelezte köszöni a lehetőséget akkor ő nem jönne.
A főnök vágta a pofákat de engedett nem tehetett mást. Majd indult a mocskolás a hátuk mögött hogy kihúzzák magukat a munkából.
nem értem: ha ezt így látja minek adták a felmentést? Ők adták önként, senki se kérte, de ha már adták evidens hogy akit érint az él is vele.
Nem?
Persze, felajánlották... mert muszáj volt nekik tenni valamit. Amit nem tettek hozzá az egészhez, hogy nem azért hozták meg ezt a döntést, hogy bárki élni merjen vele. Így elmondhatják, hogy ők megtették ezt a dolgozókért, az már más kérdés, hogy igazából nem akarják, hogy bárki is kihasználja a lehetőséget.
Röviden: Csak kifelé akarták megmutatni a jófej vezetőség látszatát.
Hát szar ügy mert akire vonatkozik az meg komolyan vette, ráadásul olyan nincs hogy egy főnök nem gondol valamit komolyan. Ha kimondta akkor annak úgy kell lennie vagy segget csinált a szájából.
Nem is merte a főnök visszavonni, csak a hátuk mögött megy a mocskolás szemtől szembe nem
"Persze nem hivatalos úton, hanem majd halálra szivatják őket ha visszaáll minden a normálisba.
„
Ez egy oximoron mert ha minden visszaáll a normálisba újra 100 hely lesz ahova mehet az ember, vagyis nem tud szívatni mert elmegy az ember-már lesz hova.
Ezért nem tudott engem se szívatni eddig mert mondtam neki nem ez az egyetlen hely ha nem tudja a határt felmondok. És ez hatott is-eddig. De ha visszajön a régi világ ez újra így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!