Vendéglátósok! Mire számítatok, mikor fogunk tudni kinyitni?
Most ugyebár sok helyen enyhítéseket terveznek, a konditermek már nyitnak sok helyen. Nincs sok hátra és a vendéglátó egységek is nyithatnak majd valószínűleg, bár szigorú szabályok/intézkedések mellett.
Persze csak, ha bejön az enyhítés és nem okoz nagyobb káoszt, mint volt.
Én kb erre számítok. Max egy hónap és nyit minden.
Hát nem tudom, szvsz ami rém unalmas, az a huszonezredik értelmetlen kérdés arról, hogy mikor lesz ez vagy az.
Nem azt kérdeztem, hogy mi fog történni, hanem, hogy ki mire számít, kinél hogy vélekedik a főnökség stb :) ehhez csak nem kell jósda :)
Hàt nem tudom, nálunk elég “pesszimistàn” állnak hozzá, szóba sem jött, hogy májusban-júniusban esetleg nyitunk. Persze mi sem tudjuk, mint ahogy ti sem meg senki sem, de a politikàban is tevékenykedő főnököm augusztus-szeptemberrőp beszél, eszébe sem jut ilyen május-júniusi nyitás. Persze ne legyen igaza, nem is azt mondom, hogy ő tudja, csak furcsàllom a hozzáállást és kivancsi vagyok másokéra is :)
Szerintem a vendéglátó egységnél az aug.- szeptemberi nyitási szándék reális,picit talán még optimista is.
Remélhetőleg fokozatosan feloldják a korlátozásokat,én mondjuk idén biztos nem ennék étterembe,még ha ki is nyitnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!