Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen indoka lenne az emberne...

Milyen indoka lenne az embernek arra, hogy inkább alkalmazott, mint magánvállalkozó?

Figyelt kérdés

Magánvállalkozóként össze-vissza tudsz haveri alapon számlázgatni, és cserébe vásárolsz "A CÉGNEK" (vagyis magadnak) mindenféle elektronikai eszközt adómentesen. Magánvállalkozóként nincs főnököd, kipengeted a havi 50ezer ft-ot, és le van tudva az adózás.

Alkalmazottként az állam ellopja a fizetésed igen nagy részét, van egy sokszor dilettáns főnököd, alig valami juttatás, stb.

2020. ápr. 22. 11:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam olyan vállalkozónak, akit kerestek, hogy vállalja el a munkát. Ezeket elvállalta, utána meg csak a nők. Mindent mi intéztünk. Anyag, stb.. egy idő után, arra is lusta volt, hogy pénzt váltson, hogy ki tudjam pontosan fizetni az embereket! Csak a pénz és a nők érdekelték!!! Péntek este 18 óra körül szaladgáltak az emberek boltokba, kocsmákba pénzt váltani... Ilyen is van. Sajnos!!! Nem minden vállalkozónak olyan "rossz"...
2020. ápr. 22. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
Alkalmazottnak lenni stabilabb és pontosan tudod, hogy mennyit kapsz abban a hónapban. Magánvállalkozókémt elindulni piszoknehéz és olyan, mint a művészélet: sok utánajárás és túlóra, aztán vagy bejön, vagy nem.
2020. ápr. 22. 12:22
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha bárki olyan vállalkozást tud csinálni, amelyben folyamatosan biztosított a megrendelés, folyamatosan tud dolgozni, akkor megéri.

He az nincs, akkor "éhenhal", az 50ezret meg havonta viszik.

2020. ápr. 22. 12:29
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

A szüleim magánvállalkozók, nem olyan mesés, mint ahogy azt te naivan elképzeled.

Nekem alkalmazottként nincs problémám se a fizetésemmel se a főnökömmel, illetve igényem sincs arra, hogy mutyizva vásárolgassak meg számlázgassak.

Nem zárom ki, hogy egyszer magánvállalkozó legyek, de az sem azért fog megtörténni, hogy "haveri alapon számlázgassak", a karrieremről van szó, nem fogok okoskodni meg oda sz-rni, ahol eszek.

2020. ápr. 22. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha lenne elég pénzem és infóm egy vállalkozás megkezdéséhez, azonnal váltanék. Nem jó kedvemből vagyok alkalmazott, nekem is feltűnt, hogy annál kiszolgáltatottabb, hitványabb állapot kevés létezik.
2020. ápr. 22. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez szép és jó, addig amíg az adócsalás mellett van valódi vevőd is, aki fizet valódi teljesítmény után, amit el tudsz herdálni. Az meg, pláne a jelenlegi helyzetben, nem terem minden bokorban
2020. ápr. 22. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:

Mert nincs olyan ötletem, ami annyi pénzt hozna (vagy többet), annyi munkaidővel(vagy kevesebbel) mint amennyit alkalmazottként megkeresek.

1001. "aliexpressből rendelek és drágán eladom" webshopot működtetni meg nincs lelkierőm.

2020. ápr. 22. 20:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok ideggel jár és mások is függenek tőled akiket fizetned kell(ene).Sok adó, plusz munka ide-oda tartozás.És ha nincs elég kezdő tőke... Persze ha bejön biztosan jó és örömmel tölt el,hogy van sajátod.De addig..annak se jó aki ezt tartja meg azoknak sem akik nála dolgoznak.Egy ilyen helyen dolgozom és látom milyen költségek, lemaradások vannak és már kezdek belefáradni az egészbe. Alkalmazottként dolgozni is jobb állami helyen mint magánvállalkozónal.Jo természetű főnöknőm van mint ember rendben van de cseszhetem ha nem fizet rendesen...csurrant-csoppent mert egyenesbe kell,hogy jöjjön. De ha tehetném váltanék.A munka tetszik de olyan bizonytalanságban érzem magam emiatt.
2020. ápr. 25. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!