Industrial piercinggel lehetek óvodai dajka?
Nem ítélnek el az óvónők, szülők, hogy mi ez a "dárda" a fülemben?
Mindenképp gyerekkel szeretnék foglalkozni. Ez az álmom. Elvégeztem a tanfolyamot, érettségim is van, most kerestem volna munkát, dehat a járvány közbeszolt.
Szerintetek elitelik? Túl sok ez már?
21L
Én is szerettem volna, de fura a fülem és azt mondták, nem tudják megcsinálni :(
Így csak sima helix piercingem van.
Egyáltalán nem gond szerintem, nem számít extrának manapság.
Én nem örülnék neki ha a gyerekemet egy agyonpiercelt/tetovált exhibicionista miss liba felügyelné.
30F
Köszönöm szépen! :) Szerintem se nagy szám manapság.
Nincs tetoválásom, és csak 2-2 fülbevalóm és 1 industrialom van. Ezt nem mondanám túlzásnak.
#4, én meg nem örülök, hogy olyanok lesznek szülők, akik egyetlen db piercing miatt így mocskolnak egy ismeretlen embert, akiről semmit nem tudnak, de már vizionálnak, hogy biztos ki sem látszik a tetkókból, buta stb. Már csak a szétplasztikáztatást hagytad ki. Ítélkezésből kiváló.
Mellesleg mi baja lesz ezektől a gyerekednek? A durva plasztikázás miatti kiakadást pl még megérteném, elsősorban azt kell sugallni, hogy fogadjuk el a testünket olyannak, amilyen. De egy piercing, tetoválás látványa miben fog ártani a gyerekednek? Ne azzal gyere most, hogy jaj, biztos ő is akar majd, mert lehet, de úgyse lehet neki egyik sem gyerekként szülői engedély nélkül. Felnőttkorában meg hadd rendelkezzen már a teste felett szabadon. Azzal se gyere, hogy fuh, majd fellázad 15 évesen és megcsináltatja titokban, engedélyt hamisítva, mert ez csakis a te nevelésed kérdése...Nem pedig azé, hogy anno az oviban volt egy néni egyetlen db piercinggel a fülében.
6os,maximálisan egyetértek és köszönöm szépen!
7esnek is nagyon köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!