Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tegyek ha ezt terjesztik...

Mit tegyek ha ezt terjesztik rólam a munkahelyen?

Figyelt kérdés
A múlt hónapban durva leépítések voltak nálunk, több mint a fele embert elküldték a cégtől, és aki maradt, még a mi fizetésük is kérdéses. Engem viszont pont most raktak át egy jobb helyre, ami több fizetéssel jár. Ezt sokak nem nézték jó szemmel, mert más az állását elvesztette, én meg jobb helyet kapok. Azt kezdték el terjeszteni, hogy biztos kavarunk a főnökkel, azért lett ez így. Meg hogy elvileg azt látják, hogy állandóan nálam van a főnök. Ami nem igaz, mert naponta egyszer jön csak be, megkérdezni minden rendben, van-e munkám. Utána ha be is jön, nem miattam. Mégis az a pletyka megy, hogy összejöttem a főnökkel, azért kerültem jobb helyre. Nagyon rossz így bemenni, azok is csúnyán néznek rám, akikkel eddig jóban voltam. Mit tegyek?
2020. ápr. 5. 10:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Mondd nekik, hogy nyitottak vagytok, bárki beszállhat harmadiknak, ha előléptetést akar.

Amúgy meg ne fogadd el kritikát azoktól, akikhez nem fordulnál tanácsért sem.

Légy büszke az eredményeidre és ne hagyd, hogy elcsúfítsák neked.

2020. ápr. 5. 13:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Ne hallgass azokra, akik azt javasolják, hogy valakit vegyetek be harmadiknak, mert ha ez a főnököd fülébe jut, akkor rövidesen mehetsz a cégtől!!!
2020. ápr. 5. 16:32
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos csini vagy :) de biztosan megfordul már egyikotok fejeben hogy mi lenne ha?

Ha ez a szitu akkor a legtöbb esetben erre gondolnak az emberek nagyobb része, na és az elmaradhatatlan féltékenység a csajok körében.

2020. ápr. 7. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!