Érdemes ebben a helyzetben munkahelyet váltani több pénzért?
Tehát most dolgozok havonta köpedelem pénzért havonta átlagolva 165 ezer FT-ért, de biztosan megmarad a munka legyen bármilyen rossz is a járvány helyzet.
Vajon megéri váltani egy olyan helyre ahol 225 ezer is megkeresek de nincs garancia hogy megmarad (legalábbis nem annyira mint a mostani munkámban)
Fene tudja. A különbség azért nem kevés.
Viszont a munkahelyváltás sosem volt garancia. Jó fejek lesznek az új kollégák? Hogy fognak hozzádállni? Milyen lesz a munkakörülmény stb.
Most én is örülök neki, hogy van melóm, én nem is tudom milyen területen tudsz váltani, de biztos ritka.
Én főleg amiatt aggódom, ha nem lenne melóm, mikor lesz egyáltalán másik. Meg azt se felejtsd el, hogy az új helyen indok nélkül 3 hónapon át bármikor elküldhetnek, itt legalább kapsz valami végkielégítést, ha fel is mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!