Nettó 220 ezres fizetés Budapesten, egy bankban back office területen, egyetemi végzettség nélkül milyennek számít?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 10:02
11/17 anonim válasza:
Szerintem jó, itt ebben a kisvárosban ahol lakom jogosítvánnyal keresnek adminisztrátort 150 nettóért most.....
12/17 anonim válasza:
Budapesten adminisztrátor jellegű munkáért diplomásként nettó 210-et kaptam fél éve, és majd' elájultam az örömtől.
Most meg már eleve az jó, ha egyáltalán munkája van az embernek!!
13/17 anonim válasza:
150 nettóval még a járvány ideje alatt se kelnék fel, inkább a karantén. A nettó 220 Pesten diploma nélkül jónak számít. Diplomával viszont kevés.
14/17 anonim válasza:
Bankban backoffice-on teljesen reális diploma nélkül.
15/17 anonim válasza:
Attól is függ azért, mióta.
Kezdő fizetésnek szerintem kiemelkedően jó, viszont ha ott sínylődsz 10 éve, akkor nem biztos, hogy nagy szám.
Egyébként diploma nélkül szerintem BP-n a 200 nettó teljesen korrekt, ha pedig kitanulod a dolgot és nem zavar, hogy monoton, a back office tök jó munkakör. :)
16/17 anonim válasza:
13: bíróságon keresek nettó 148 ezret ...
Teljesen korrekt szerintem. Én tuti elvállalnám.
26N
17/17 anonim válasza:
13as majd lehet fel kellsz bar ne így legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!