Szia! En győri vagyok, pontosat nem tudok neked mondani csak kb de majd lesz ugyis aki tudja.
250 netto mindennel együtt megvan kezdőként is.
Van 2 es 3 műszak is (a 2 műszak 12 orazast jelent általában).
A munka nem nehez es relatív jók a munkakörülmények.
99% hogy elég a 8 altalanos.
2019. márc. 25. 17:52
2/8 anonim válasza:
Khm.. nem kötekedni akarok de miért pont ezen az oldalon érdeklődsz ha fent van neten?
2019. márc. 25. 17:54
3/8 anonim válasza:
Én is oda szeretnék menni dolgozni, úgyhogy követem a kérdést.
2019. márc. 25. 21:35
4/8 anonim válasza:
300at kapok/hó :)
Nagyon jó munkahely csak ajánlani tudom.
Szállast is adnak kb.23.000/hó és ennyi a max.kiadásom meg ugye a kaja,szórakozás,de így is minden hónapban 200at félre tudok tenni.
Persze dolgozni kell, mint mindenhol de itt legalább a magyar átlaghoz képest meg is fizetik a munkád. Ennél jobbat nem fogsz találni az országban.
2019. márc. 27. 12:25
5/8 huba0 válasza:
Sok műszakrend van, ez terület függő. Nekem az alapbérem 340 000 ezt meg is kapom nettóba 4x12 óra és 4 nap pihenő munka mellett. Cafeteria 2019-20 ra 400.000 ft. A minimum a szakma de nem árt ha több van annál. Az hogy milyen nehéz a munka attól függ hova kerülsz tavaly sor mellett álltam heti 6 napot idén viszont számítógép előtt ülök 12-őt szóval ez is sokmindentől függ. Májusi fizetéssel prémium ami kb kb+ 1 havi fizu és év végén 13. Havi. Én szeretek itt dolgozni nemhinném váltanék de ezt nem sok mindenkitől hallom :)
2019. márc. 28. 08:12
6/8 anonim válasza:
Nők is dolgoznak ott?
2019. márc. 28. 21:02
7/8 anonim válasza:
Esetleg családbarát a hely? Egyedül nevelem kislányom, 8-16 órás munkát keresek.
2019. ápr. 2. 11:04
8/8 anonim válasza:
Szereldébe 3 műszakba 200 volt tavaly a fizum audisként, úgy hogy pár szombat is becsúszott (persze munkaidőkeretre). Azóta nem tudom mennyi lehet mert otthagytam. 1 műszakba kapok a mostani helyemen 180-at, de legalább nem kell éjszakáznom, szabadok a hétvégéim, időben hazaérek minden nap és elmúlt a zombiság is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!