Mikor megvettem a BMW-t akkor kezdet rám flegmázni a főnök, nektek már volt hasonló storytok?
Gyakorlatilag egy jobb állapotú swift áron jutottam hozzá.
E46 compact
Nem bántam meg csak annyiban, hogy nem touring változatot vettem, amiben több a hely.
Azóta van egyfajta irigység ha ránéznek. Pedig neki E36 compactja van ami szintén jó állapotba van csak az már kezd rohadni (E36 betegség).
Ha hiszitek hanem, nem kamu a kérdés!
3# köszönöm ment a zöld.
Vidéken lakok...
Másod főnöknek E46 cupe ja van, vele mindig is kijöttem. Sose kritizálta mire költöm a pénzem.
Házat vett a Főnök nem másik autót.
3:
Nem, nem az irigység miatt pártoltak el a vevőid. Ha egy új Swift árának negyedéből veszel egy használt prémiumot, akkor nem irigylésre méltó az anyagi helyzeted, amit irigykedésnek nézel az az, hogy suttyónak látnak, akinek többet ér a kivagyiság, mint az ésszerűség. Az autódat meg végképp nem irigylik, mert nincs mit rajta irigyelni.
Utolsó!
kb. 16 évesen és csórón te azután marhára tudod, hogy hogyan volt.
Amúgy miért okoskodsz nulla IQ-val?!
Én inkább egy használt de jó állapotban lévő prémiumot vettem, egy 3-as vasaló Swift árán (mk1) vagy egy Skoda fabia helyett.
Megbántam? Max annyiban, hogy nem touringot vettem.
13:
Én már nagyon régen kinőttem abból a farokméregetésből, amiből nyilván vannak olyan lakótelepi suttyók, akik soha nem nőnek ki. Ha megveszel fél-1 millióért egy agyonhasznált, visszatekert prémiumot, arra max a hasonszűrő haverjaid irigykednek, komoly emberek nem.
"Én már nagyon régen kinőttem abból a farokméregetésből"
Szóval átoperáltattad magad?!
Nyisssz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!