Bevállalnád, hogy időseknek segítesz?
Figyelt kérdés
Kockára téve a saját és a családod egészségét a járvány alatt?2020. márc. 24. 20:57
1/8 anonim válasza:
Azert mert idoseknek segítesz, miert kockaztatnad a sajat csaladod jobban, azaz ha a csaladodat veszelyezteted, akkor azokat az idoseket is, akiknek segítesz.
En ezt nem ertem.
2/8 anonim válasza:
Hozzánk a napokban becsöngetett egy, a 2. emeleten lakó anyuka (férje és két gyereke van - 2 és 4 évesek) és felajánlotta a segítségét. Egy fiatal barátom kétszer is felajánlotta a segítségét. Gyerekeink a közelben laknak, így nem éltünk a lehetőséggel.
3/8 anonim válasza:
Az idősek nem kapják el könnyebben a koronát, csak könnyebben halnak meg tőle. Nem kell félni.
4/8 anonim válasza:
A vírust a fiatalok terjesztik és az idősek halnak bele.
Tehát kicsi az esélye, hogy egy otthonában tartózkodó időstől elkapnád a vírust
Viszont esélyesebb, hogy te fertőzöd meg.
5/8 anonim válasza:
4! Bárki terjesztheti! Ne írj butaságokat!
Ha nem lennék most kismama, akkor bevállalnám. Pl posta, gyógyszertár, kisebb bevásárlás.
6/8 anonim válasza:
Én gondolkodtam rajta.
De bevállalnám.
Szűk ismeretségi körben felajánlottam.
7/8 anonim válasza:
Nem merném bevallalni.
És ennek a másik oldala is van az hogy esetleg akaratomon kívül én fertőzöm meg azt semmiképp nem szeretném.
8/8 anonim válasza:
Esélytelen, nincs időm. 2 műszakban dolgozom mellette egyetemre járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!