Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha már berendel a cég irodai...

Ha már berendel a cég irodai munkakörben, akkor nem lenne evidens hogy fertőtlenítőt maszkot egyebet biztosít ott benn? Ennyire spúr?

Figyelt kérdés

Semmi sincs benn. Semmi. Van hideg víz meg szappan. Ha épp van. És ennyi. Törülköző van de ahhoz épeszű ember hozzá nem nyúl, félévben egyszer mossák lassan magától elmászik.

Papír törlő nincs.

Fertőtlenítő maszk kesztyű nincs. Tervben sincs.

Hozzon otthonról aki akar.

Nem totál evidens lenne hogy ilyen alap dolokat ad a cég? Ennyire spúr hogy lehet. Ha már berendel, ennyi nem fér bele neki?

2020. márc. 24. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mit szólnál ha a több ezres gyárban levetetnék rólad a maszkot, mert "pánikot keltesz"? - true story
2020. márc. 24. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Irodai munkánál nem evidens a maszk, kézfertőtlenítő és a gumikesztyű. Ha nem ügyfélszolgáatos vagy akkor nem jogos a felháborodásod.

Tudod, hogy mennyibe kerül egy maszk és egy kézfertőtlenítő?

A mai világban örülj ha van állásod és kapsz fizetést.

2020. márc. 25. 06:42
 3/4 A kérdező kommentje:

"Tudod, hogy mennyibe kerül egy maszk és egy kézfertőtlenítő?"

Tudom mennyibe került AZÉRT Kérdezem!

Miért neki tán olcsóbb vagy drágább mint nekem?

Nem. Neki is ugyanannyi.

És az egészséges dolgozó neki is érdeke-ő, a cég mit tesz azért hogy én egészséges is maradjak? Semmit?

És ha kidőlök /kidőlünk és nem lesz ember aki dolgozzon akkor lehet rájön majd hogy jobb lett volna mégis venni céges pénzen pár flakont, de akkor már b**hatja.

Rosszul látnám?

2020. márc. 25. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Tipikus magyar nyomortanyák mindenhol. De látod, a birka többségnek ez természetes, sőt, felháborodnak, ha valaki jobbat akar.

Hordjál magaddal kézfertötlenítőt meg saját törcsit. Én is így tettem.

2020. márc. 25. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!