Mit és hol dolgozol? Mennyi a fizetésed nettóban?
Nettó 372 400 plusz cafetéria havi 36 600 forint.
Építőipari vállalatnál dolgozom, gazdasági területen.
Gyerekem nincs.
Kijövök belőle, de sajnos nincs saját lakásom ( hitelem sem) így az albérlet igen sokat elvisz belőle, ami megnehezíti a lakásra való összegyűjtését.
Budapesti nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező könyvelőirodában, angol/németes bérszámfejtő
286ezer nettó adókedvezmény nélkül, bónusz nincs
Kijövök, a férjem jól keres, ő kapja a családi kedvezményt
Nincs hitelünk
3 gyerek, családi pótlékot még kapunk rájuk, azzal együtt 334e-t kapok
Elektronikai hardverfejlesztő mérnökként dolgozom, 500ezer a nettóm. Mellette ha van szabadidőm, ipari elektronikákat javítok, az 100-200ezer havonta.
Heti kb 60-70 óra munka laza időbeosztásban. De ez ilyen "egész emberes" hivatás, szóval otthon is többnyire vmi szakirodalom vagy hasonló van előttem.
Kijövök belőle, de erősen spórolok a lakás önrészére. Diákhitelem van még vmennyi, más nincs. Gyerekem nincs, egyelőre nem szeretnék.
32F
Én egyéni vállalkozó vagyok, online marketing területen. Viszonylag nagy a szórás, 300-450 ezer között keresek. Ehhez jön a férjem fizuja (220-250 között).
Van két kisgyerekünk és egy lakáshitelünk. Bőven kijövünk szerencsére.
#28 kedves! Nem zaklattalak. Megkérdeztem, miért lettél lepontozva, én meg a következőt írtam neked privátban:
,,CSAK!"
Ha ez nálad zaklatás, akkor te egy nagyon beteg ember vagy! Kezeltesd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!