Nektek be kell menni dolgozni? Mi a munkátok?
Figyelt kérdés
2020. márc. 20. 14:46
1/23 anonim válasza:
Gyári meló, szüleimnek, nekem. Menni kell, amíg meg nem döglünk, kell a darabszám. :D
2/23 anonim válasza:
Élelmiszerbolt ...menni kell,sőt még vennének is fel embert mert nem győzzük.
3/23 anonim válasza:
Home office van.
Informatikus vagyok.
5/23 anonim válasza:
Dolgozunk, raktár/webáruház. Az irodistáink a héten már otthonról dolgoztak.
7/23 anonim válasza:
Hetente egyszer kell bemenni egy embernek. Zömében irodai munkánk van, de van pár eszköz amit amíg működik felügyelni kell. Az ügyeletes napokat beosztottuk azok között, akiknek nincs gyereke, nem pesti, hogy tömegközlekednie kelljen..stb (mi csak úgy hívjuk magunkat: a feláldozhatóak), a többi nap home office.
8/23 opened paradise válasza:
Múlt hét pénteken azt mondták, hogy a saját biztonságunk érdékében nem mehetünk dolgozni (kereskedelemmel kapcsolatos munka, műszaki áruházban). 2 hét kötelező szabi, hátha addig lecseng a vírus...
Hát köszi. Egyelőre szabin vagyok, aztán valószínűleg megszűnik a munkám.
10/23 anonim válasza:
Gyógymasszőr voltam, most már munkanélküli.. Örüljön aki szabadságot vehetett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!