Elkezdenétek pont most, a vírus idején dolgozni új helyen, ha jelenleg nincs munkátok?
Nem foglalkoztam eddig a koronavírussal, mert alig járok ki a lakásból. Munkát keresek egy ideje és voltam egy interjún kb. két hónapja, ahonnan szokás szerint nem kaptam azóta visszajelzést. Ma felhívtak, hogy a járvány miatti "őrület" miatt felvennének (egészségüggyel kapcsolatos munka). Elég sokat kéne tömeg közlekedni (Budáról Pestre, többszöri átszállással) és már maga a munka is ugye a legveszélyeztetettebb terület.
Az már csak mellékes, de azért bánt, hogy eddig nem kellettem, most meg azonnal ugorjak be a járvány miatt, nem tudni, hogy átmenetileg, vagy hosszabb időre.
Van pénzem még, nem vagyok megszorulva és őszintén szólva eddig örültem, hogy nem kell kimozdulnom, most, hogy lassan már a kijárási tilalmat is bevezethetik akár.
Bár nem vagyok túl öreg, de fiatal sem már, szóval van rá esélyem, hogy elkapnám a vírust és az sem szerencsés, hogy pont a bolondok háza közepette dobnának be a mély vízbe.
Mi a véleményetek? Mit tennétek?
Ha nem adnak megfelelő védőfelszerelést (fehér overál, maszk stb) akkor esélytelen.
Ezt csak nagyon komoly védőfelszerelésben max.
A tömegközlekedésen is kéne amúgy... de azt lehet le is állítják majd idővel.
Most inkább ne ha szoszerint nem ételre kell a pénz.
Veszélyes lenne.
Nagyon köszönöm a válaszokat! Megerősítettetek abban, hogy jobb, ha ezt most inkább kihagyom. Egyébként gyógyszertár lett volna... Már csak a legközelebbi kisboltba járok le és ma voltam patikában (az is séta-távolságra van), mert elfogyott egy gyógyszerem, sorban állás volt az utcán.)
Azt még hozzáteszem, hogy pl. a fertőtlenítőkre és a gumikesztyűre is allergiás vagyok, a kezem a szimpla kézmosástól is tiszta seb.. Szóval, így tényleg nem lenne szerencsés.
Áh... ezt csak gázálarcban vállalnám.
Patikába kb azok fognak menni innentől akik az enyhe 80% koronások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!