40 éves férfi általános iskolás matekot tanul?
Figyelt kérdés
Hát elég megdöbbentő volt, de ő csak annyit mondott hogy szeretné feleleveníteni a papíron való számolást mert munka közben mindig csak számológépet használnak, és arra gondolt ez nem árthat.
Hát látni kellett volna a kollégák megdöbbent arcát!
Legalább otthon tanulna és nem a kantinban ebédszünetben! XD
2020. márc. 19. 22:43
21/23 anonim válasza:
Ő legalább nem olyan proli suttyó, akik szemében szégyen a tanulás.
22/23 anonim válasza:
Most őszintén, ki oszt-szoroz, összead-kivon minden áldott nap papíron? Számológépet használ mindenki (na jó legtöbbünk), szóval nem csoda, hogy 26 év alatt elfelejtette. Nem érzem úgy, hogy ez a sztori megért egy kérdéskiírást. :)
23/23 anonim válasza:
hat nagyon szegyellem de a matek es fizika nekem mindig a gyenge oldalam volt. vegig bukdacsoltam ezt a ket targyat ugy hogy mellette magyar irodalmi es nyelvtani orszagos versenyt nyertem. a mai napig is csak a negy alapmuveletet tudom fejbol rendesen elvegezni. de mar az egyismeretlenes egyenlet .... azt hiszem elobb tudnam megmaszni az Alpok csucsat mint tangens meg kotangens izeket megerteni;-)))) nem vagyunk egyformak . viszont beszelek angolul magas fokon nemetul oroszul kevesebbet es legalabb 2000 konyv van a konyvtaramban es mindig gyarapitom. de a matek...... szoval ne iteljunk meg senkit ez nem egyertelmu dolog. meg valami. van aki 18 evesen siman leteszi a jogositvanyt. en 48 voltam amikor muszaj voltam mert itt ahol elek oriasiak a tavolsagok es a varosokon kivul nincs tomegkozlekedes. eletem legnehezebb megprobaltatasa volt a jogositvany szerzese. a ferjemnek nem kis penzebe kerult mert annyi orat kellett vennem hogy azon mar a kocsit is megvehettem volna. szoval engem is lenezhettek volna hogy ennyit kinlodok egy jogsi miatt amikor masok gyerekfejjel siman leteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!