Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi köze a üzletvezetőnek...

Mi köze a üzletvezetőnek hozzá hogy mikor leszek kismama?

Figyelt kérdés
Nem régen házasodtunk össze a párommal, és azóta azzal van elfoglalva az üzletvezető,(férfi, ő is házas, és náluk mar van gyerek) hogy nállunk mikor jön. Állandóan ez a kérdése, egyszerűen nem értem hogy lehet valaki ennyire tapintatlan. Nem vagyunk még rajta az ügyön, de ha rajta leszünk, és nem jön össze, akkor mennyire fog fájni nekem ez a kérdés. Szoktam mondani hogy remélen nem sokára, mert már nem tudok mit reagálni rá.
2020. márc. 16. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom be kell majd kalkulálnia a pótlásodat, ha elmész szülni, DE! Ilyeneket konkrétan nincs joga kérdezni tőled, mint a beosztottjától.
2020. márc. 16. 19:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen nyílván tervezzük, de nem tudhatom hogy mennyi idő mire sikerül. Meg nagyon fusztráló ezt hallgatni
2020. márc. 16. 19:28
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem akarja a rolót lehúzni miattad, gondolnia kell a jövőre is, ahogy egy felelősségteljes cégvezetőnek illik. Kétlem, hogy ellened irányulna, de ez akár súlyos veszteségeket okozhat a cégnek. Persze, gondolom téged az érem másik oldala nem érdekel.
2020. márc. 16. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A jövőre tervez, de lényegében nem igazán kérdezhetné meg.
2020. márc. 16. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

“és nem jön össze mennyire fog fájni”

Szerintem a cégnek jobban fog fájni, ha munkaerô nélkül marad, mert mindenki elmegy babácskázni. Dolgozó ember vagy vagy nem? Mert ha igen, akkor el kell fogadnod, hogy ezeket a dolgokat joga van tudni a munkahelyednek, tudni kell mire számítsanak.

2020. márc. 16. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
20%

#5 Nincs joga tudni; nincs joga semmilyen személyes kérdéseket félteni, be is lehet jelenteni érte.

És mi az, hogy egy nyamvadt cégnek, ami akkor vesz fel új embereket amikor akar jobban fáj a "babácskázás" mint két embernek az, ha nem jön össze a gyerek? Jó isten de gyűlölöm az ilyen szociopatákat akik direkt keresik, hogy hol rúghatnak bele egy nőbe.

2020. márc. 16. 21:17
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A te oldaladról nézve nincs joga ilyeneket kérdezni a főnöködnek.

A fönök oldaláról nézve más a helyzet. Például ha egy fél milliós tanfolyamra (tanulmányi szerződéssel) elküldene téged és te a tanfolyam végeztével szülnél akkor elbukta a pénzét. Ahogy az előttem szólók írták a főnököd előre tervez.

Javaslom mondj a főnöknek egy általános dolgot, például 3 év múlva tervezünk babát, mert az egzisztenciánkat meg kell teremteni.

2020. márc. 17. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!