Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A romák miért tagadják a...

A romák miért tagadják a származásukat ha úgyis lehet rajtuk látni?

Figyelt kérdés
Mostanában elég sok romával találkozok akik a származásukat nem romának mondják hanem előadják magukról,hogy Ők franciák vagy görögök,olaszok.Sőt van olyan is aki ezt még tetézi azzal,hogy roma létére még Ő cigányoz más embert és nagyon lenézi Őt az általa vélt cigány származása miatt.
2020. márc. 15. 11:49
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
45%

Mert nem akar beletartozni abba a képbe, amit általában a cigányokról gondolnak az emberek. Miért akarna valaki egy ennyire rasszista országban céltábla lenni? Azzal hogy ő is lövöldöz megpróbálja definiálni magát mint "nem olyan mint ők"

Teljesen megérthető folyamat ez amúgy. Ha kitalálnák hogy a magyarok ilyne vagy olyan népség, és mi lennénk kisebbségbne valahol, az elején még büskék lennénk, hogy ez így meg úgy nem igaz,d e szép lassan belátnánk hogy széllel szemben nem lehet hugyozni, legalábbis nem érdemes. és végül mi is mondogatnánk, hogy tudom mire gondolsz amikor mocskos magyarozol, ők tényleg olyanok, de én nem...

2020. márc. 15. 11:51
 2/36 anonim ***** válasza:
92%

"Miért akarna valaki egy ennyire rasszista országban céltábla lenni"

Hagyjuk már ezt a szar dumát.

A romákat sehol se szeretik, mert 90%-uk T R óger.

Másrészt egyáltalán nem támadják őket.

2020. márc. 15. 12:02
 3/36 anonim ***** válasza:
92%

jaa akkor én rasszista vagyok mert tartok a cigányoktól és meg van róluk a véleményem? nem tudtam, bocs.

Első válaszoló nem tudom hol él, ott biztos mindenki ok nélkül utálja a cigányokat, na most ahol én lakom, ott sajnos rengeteg van belőlük és hidd nem nem úgy születtem hogy utálom őket. Tettek ők róla hogy kényszert érezzek rá hogy élve elássam az összeset.

Egyébként gondolom a normálisabbik cigány tagadja magáról mert valószínűleg nem akar ezek közé a szutykok közé tartozni. Hiszen köztük is van kivétel persze, csak sajnos olyan csekély a számuk hogy nem tudod nem utálni egybe az egész cigány népet.

2020. márc. 15. 12:06
 4/36 anonim ***** válasza:
20%

"Jaa akkor én rasszista vagyok mert tartok a cigányoktól és meg van róluk a véleményem? "

Igen. Mert mit hittél, mit jelent a rasszista?

2020. márc. 15. 12:20
 5/36 anonim ***** válasza:
88%
Én azt nem értem, hogy a magukat cigánynak elismerő cigányok miért tagadják azt a tényt, hogy ők Indiából származnak. Eddig amelyiknek felhoztam, marhaságnak titulálta. Holott a hindi és a cigány nyelv közti hasonlóság elég egyértelmű.
2020. márc. 15. 12:24
 6/36 anonim ***** válasza:
42%

"Igen. Mert mit hittél, mit jelent a rasszista?"

ok nélkül utálni egy fajt. én nem ok nélkül teszem okoska

2020. márc. 15. 12:25
 7/36 anonim ***** válasza:
30%

"ok nélkül utálni egy fajt."

A rasszizmusnak semmi köze az okhoz és semmi köze egy fajhoz.

Javaslom legközelebb nézz utána egy fogalomnak, mielőtt használnk próbálod!

2020. márc. 15. 12:39
 8/36 anonim ***** válasza:
55%

Ezekszerint te úgy gondolod, hogy ha én OKKAL utálom a cigányokat, akkor rasszista vagyok. Ez esetben ajánlani tudom, hogy inkább te nézz utána a szó jelentésének.

Bírom, hogy rádobálhatjátok mindenkire hogy rasszista, közben fogalmatok sincs róla, hogy mit jelent rasszistának lenni.

2020. márc. 15. 12:50
 9/36 anonim ***** válasza:
42%
mi az hogy semmi köze a fajhoz? :D ha csendben maradtál volna most senki nem nézne hülyének.
2020. márc. 15. 12:51
 10/36 anonim ***** válasza:
58%

"közben fogalmatok sincs róla, hogy mit jelent rasszistának lenni"

Megkülönböztetni valakit a származása alapján. Lényegtelen hogy milyen indokot képzelsz mögé.

"mi az hogy semmi köze a fajhoz?"

Az neked kimaradt, hogy te is ugyanannak a fajnak egy egyede vagy, mint bármelyik cigány?

2020. márc. 15. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!