Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért tagadják sokan, hogy az...

Miért tagadják sokan, hogy az illegális bevándorlók veszélyt jelentenek az európai társadalomra?

Figyelt kérdés
2016. okt. 2. 17:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%
Aki tagadja az nem látta még, hogy hogy viselkednek, aláírom nem mindenki terrorista, sokan tényleg menekültek, de az a gond, hogy ők nem kérnek, és nem örülnek annak, hogy végre egy békés országban vannak hanem követelőznek, erőszakosak, pár ismerősöm dolgozott ilyen segélyszervezeteknél, és meséltek pár dolgot, amit nem kitaláltak hanem megtapasztaltak.
2016. okt. 2. 17:18
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Ostoba , naív ,esetleg szándékosan hazudik .
2016. okt. 2. 17:32
 3/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem hinném hogy tagadják, egyszerűen csak tisztába vannak vele, hogy nálunk pl. 1 darab "migrács" se fog maradni, mert nem kér Orbán Viktátor savanyú tejjel-avas mézzel folyó negatív kánaánjából, köszöni szépen.

Akik meg mosdatják a "migrácsokat", azok se meggyőződésből teszik, hanem többnyire érdekből. Valahol valamilyen szarkeverők nekik ezért súlyos pénzecskéket fizetnek, hogy kedvező színben próbálják feltüntetni a "migrácsokat".

2016. okt. 2. 17:32
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
Nm jelentenek nagyobb veszélyt, mint a politikusaink. Nálunk vannak befogadó táborok, de tavaly óta egyetlen migránst sem láttunk, pedig közel lakok a táborhoz. De tavaly sem voltak veszélyesek.
2016. okt. 2. 17:45
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Mert módosították a tudatukat a sok csemtréllel én tudom!!44négy! Oszt mongyák, hoggy nincs is terror, mikor láttam a sötét gyerekeket táska volt nálunk. Háát akkó mégis mi volt benne, ha nem bomba? Engem meg elitélnek mer nem végeztem el az iskolát, de még én is látom, hogy ezek a migránsok mind egytől egyig terroristák meg arabok, nem járnak templomba se és nem tisztelik a kúúltúránk. Én voltam ma a templomba a szavazás után, mert isten engem úgy segéllyen imádkoztam a miniszterúrért meg, hogy legyen stadion! Meg egészségügy is! Olvastam erről is a mindenegyben blogon. Én nem vagyok libsi birka!!négy!4

Bözsinéni/67

2016. okt. 2. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:
66%
6. Az internet használatot IQ-hoz kéne kötni.
2016. okt. 2. 18:07
 7/13 anonim ***** válasza:
70%

Ne bánccsad a nálad egyszerűbbet léccives, nem tehetek, hogy nem fussa iskolára! Szavazni se tuttam volna elmenni itt falun, csak küldöttek értünk buszt!!44! Mert a migránsok elvették a munkákat ez is azért van! Oszt nekem meg fáj a bokám, de a kis unokám meccsére kimentem a mise után az új stadionba, mert a család szent, a miniszter úr is megmondhassa!

Bözsinéni

2016. okt. 2. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Mert nem? Az európai társadalmora az elöregedés jelenti a nagyobb veszélyt. Amúgy meg arányosan lennének elosztva. Az az 1294db menekült pl. akiket ide akartak hozni, nem számított volna semmit.
2016. okt. 4. 13:02
 9/13 A kérdező kommentje:

# 9

Ezt mond azoknak a nőknek is, akik erőszak áldozatává válnak. Biztos megnyugtatja őket.

2016. okt. 4. 15:12
 10/13 anonim ***** válasza:
Emberek, nehogymár az ilyen ember legyen felpontozva, nevetséges.
2016. okt. 4. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!