Miért tagadják sokan, hogy az illegális bevándorlók veszélyt jelentenek az európai társadalomra?
Nem hinném hogy tagadják, egyszerűen csak tisztába vannak vele, hogy nálunk pl. 1 darab "migrács" se fog maradni, mert nem kér Orbán Viktátor savanyú tejjel-avas mézzel folyó negatív kánaánjából, köszöni szépen.
Akik meg mosdatják a "migrácsokat", azok se meggyőződésből teszik, hanem többnyire érdekből. Valahol valamilyen szarkeverők nekik ezért súlyos pénzecskéket fizetnek, hogy kedvező színben próbálják feltüntetni a "migrácsokat".
Mert módosították a tudatukat a sok csemtréllel én tudom!!44négy! Oszt mongyák, hoggy nincs is terror, mikor láttam a sötét gyerekeket táska volt nálunk. Háát akkó mégis mi volt benne, ha nem bomba? Engem meg elitélnek mer nem végeztem el az iskolát, de még én is látom, hogy ezek a migránsok mind egytől egyig terroristák meg arabok, nem járnak templomba se és nem tisztelik a kúúltúránk. Én voltam ma a templomba a szavazás után, mert isten engem úgy segéllyen imádkoztam a miniszterúrért meg, hogy legyen stadion! Meg egészségügy is! Olvastam erről is a mindenegyben blogon. Én nem vagyok libsi birka!!négy!4
Bözsinéni/67
Ne bánccsad a nálad egyszerűbbet léccives, nem tehetek, hogy nem fussa iskolára! Szavazni se tuttam volna elmenni itt falun, csak küldöttek értünk buszt!!44! Mert a migránsok elvették a munkákat ez is azért van! Oszt nekem meg fáj a bokám, de a kis unokám meccsére kimentem a mise után az új stadionba, mert a család szent, a miniszter úr is megmondhassa!
Bözsinéni
# 9
Ezt mond azoknak a nőknek is, akik erőszak áldozatává válnak. Biztos megnyugtatja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!