Ti egy diktátor fönöknek akinek nagyon fontos a pénz és hajcsár típus hogyan magyarázzátok el, hogy lázas betegen othon akartok maradni pár napot?
"nem merek a reakciója miatt szólni" - ez komoly? Legyél már felnőtt végre, beteg vagy, lehet, hogy fertőzöl, most komolyan így akarsz bemenni a munkahelyedre?
Ha a szäros állásodat félted is, legyen már benned annyi, hogy a többiekre való tekintettel otthon maradsz!
Egyébként sem támogatom, hogy ilyen sz.aralak kretén főnököknek fejet hajtsunk. Itt az ideje már rég, hogy a munkavállalók kiálljanak magukért és leállítsák a szarjankó feletteseiket. Ha nem teszik meg, soha nem lesz változás.
Egyébként pedig nem igaz, hogy nehéz állást találni, most kb. a legnagyobb munkaerőhiány.
Bele se mentem volna olyanba hogy tudja a magànszàmom vagy munkan kivül is elerjen.
Es csak siman leadtam volna a papirom a berszamfejtöknek hogy x.naptol tappenz.
Ezt igy egy mondattal közöltem is volna a fönökkel. Semmikepp nem magyarazkodtam volna. Max ismetelgetem mint a papagaj. X.naptol tappenz. De x.naptol en tappenzen vagyok. Jo rendben csak x naptol tappenz.
Semmi mast nem szabad mindani mert a fogàst keresik csak.
Mint írtam, telefon lenémít. Ha főnök hív, ne vedd fel.
Az, hogy kit rakjon a helyedre, miért a te dolgod? Nem ő a főnök? Akkor intézze el ő.
Egyébként miért rúgna ki? Ha pár nap betegség alatt nem tudja megoldani a helyettesítésed, ha kirúg, akkor hogyan oldja meg? Mire keres embert, betanítja stb. addig mit csinál?
Ne hagyd magad zsarolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!