Miért nem fogadják el a cégek, hogy tombol a koronavírus, és az emberek egészsége fontosabb mint a hasznuk?
Nem tartunk ott, hogy be kelljen zárni gyárakat, cégeket, de tény, hogy óvintézkedéseket kell tenni, és szerintem ahol lehetséges, minél több embernek meg kell engedni, hogy otthonról dolgozhasson. Gyárban ez nyilván nem lehetséges, sajnos. És jogilag nem is tehetik meg, hogy ők rendeljenek el karantént, tudtommal.
Egyébként tényleg nagyobb jelenleg az ijedtség, mint a baj és valóban a média gerjeszti. A főnöködnek a legtöbb dologban igazat adok, más kérdés, hogy az ordibálós stílus nem jogos - nem lehet az sosem.
Tegyük fel ha be zárna minden egyes gyár,megálítanák a kamionokat,be zárna minden akkor vajon meddig élnénk túl?
Ha nincs étel mit szállítanak ki a kamionok?
Ha nem lehet szállítani hogyan érnek a boltokban az áruk?
Amit a boltban megveszel arról sem tudsz semmit, milyen helyen készítették pontosan? hol tárolták? hogyan szállították? kik rakták össze stb..??
Tüdőgyulladásban is simán bele lehet halni és még sok dologban amiről nem is hallottunk,ha egészséges vagy akkor le tudja küzdeni a betegséget a szervezeted,élj egészségesen, tartsd magad kordában,ne stresszelj ez a hosszú élet titka.
Már bocsi, de csak te mennél el egy kicsit lustálkodni, vagy elmehet az orvos is, és a mentős is meg az áruházi eladó is???
Vagy elvárnád a mentőszolgálattól, hogy ebben a tomboló koronavírusos korszakban kimenjenek érted? Meg a boltok nyitva legyenek? Ejnye de nem szép ez a kettős mérce! Hogy te otthon lebzselnél, a többiek meg dolgozzanak - mert neked így szimpi a járvány...
Én azt gondolom, hogy ami nem létszükséglet, azok termelésével le lehetne állni vagy kevesebb létszámmal, csökkentett üzemmódban lehetne folytatni, hiszen a cél a fertőzés terjedésének minimalizálása lenne - de nagyon úgy tűnik, inkább ennek ellenkezője az elitérdek, mert bár a 100 főnél magasabb rendezvényeket betiltják, de a több ezres tömegközlekedés még simán megy. Én nem értem a logikát.
Oké, hogy el kell jutni munkába, de milyen áron?!
Ha betartjatok mindannyian a higiéniai elvarasokat, akkor nem lesz baj.
Ha 60 év alattiak vagytok, akkor szinte minimális az esélye, hogy komoly következménye legyen annak, ha el is kapjátok a vírust. A társadalom nem állhat le azért, mert az országban van 12 ilyen beteg ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!