Tanácsot kérnek munkahelyi problémával kapcsolatban. Ti mit tennétek?
6 hónapja kezdtem a munkahelyemen egy ösztöndíjprogramnak köszönhetoen rögtön a diploma után.
Elsőre beraktak egy munkakörbe, amihez nem értettem ( nem is abból van diplomám ) és nem túl profin sikerültek a dolgok. Majd lassan leépítettek és mára konkrétan facebook-ozni járok be, de ez se nagyon zavar senkit. Mondtam már a főnöknek hogy többet is elbirnek és szeretnék dolgozni. De minden alkalommal azt mondja, hogy persze tudja és nem is csak ennyiben szeretne kiaknázni a képességeim. Mégsem történik változás november óta. (Előtte is csak rosszabb irányba fordult.)
Ti mit tennétek? Térítsem a lapjaim és mondjak fel vagy maradjak, ahol vagyok. (Mert a családból mindenki azt mondja h örüljek neki hogy nem kell semmit csinálni de kapok fizetést)
de mi akadályozza meg hogy tanuljon? ingyen net áram stb.
annyi online kurzus van 8 óra alatt nyelveket tanulhatna , szakmai anyagokat sajátíthatna el stb.
másnak erre otthon van ideje. ő meg pénzt is kapna érte.
hát én feltudnám magam találni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!