Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek megpróbáljak egy...

Szerintetek megpróbáljak egy olyan munkahelyet, ahova nem érzem alkalmasnak magamat?

Figyelt kérdés

A jelenlegi munkahelyemet nagyjából szeretem, mert nagyon jó a társaság, és magát a munkát se utálom, csak keveset keresek (200 körül, plusz/mínusz 20 ezer)

A legjobb barátnőmnek "álommunkahelye" van, tipikus irodai meló, csak sokkal jobb. Szereti a munkatársait is, a főnökeit is, maga a hely meg kb olyan, mint egy wellness központ, vagy mint egy tipikus amerikai filmben egy New York-i iroda. Már az ingyenes korlátlan Nespresso kávéval megfogtak. :D

Csak ismerős által lehet oda bekerülni, ha egy ott dolgozó beajánl, és ha éppen van felvétel. Jelenleg van, barátnőm meg kérdezte, hogy érdekel-e, mert szívesen szól az érdekemben.

Nagyon gondolkozom rajta, mert nagyon tetszik a hely, a legjobb barátnőmmel dolgozhatnék együtt, és 350 a fizetés. Csak egy bajom van, az viszont elég nagy, hogy nem hiszem, hogy jól tudnám csinálni. Telefonálgatni kell, nekem meg szociális fóbiám van. Bár az utóbbi pár évben valamennyit javult, de még mindig érzem, hogy nem gyógyultam ki belőle.

2020. márc. 5. 01:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
37%
Olyan helyre semmiképp ne menj amiről nem érzed,hogy nyugdíjas korodig tudnád csinálni. Bár egy idő után lehet váltani, de úgy kell elmenni egy helyre dolgozni, hogy az a végleges. --Ez az én meglátásom.-- A szociális fóbia az "kemény meló" víziszonnyal se menj úszómesternek. Utálni fogod.
2020. márc. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!