Normális az hogy pár hónapnál tovább nem tudok egy munkahelyen maradni?
Ha egy csöpp eszed lenne, felküzdötted volna magad egy olyan szintre, ahol már gyerekjáték szabadúszóként boldogulni vagy tanultál volna olyan szakmát, hogy heto 3 nap home officeban lehess.
De nem, te csak az egész életed ellógni akarod. Az ilyen emberek azok, akik a semmire fikáznak mindent és hiszik azt, hogy ők az atyaisten, akiknek jár a kényelem és a jó fizu, miközben egy normális diák meg gyakornok letudja azt az 1-2 kemény évet az elején és utána normális helyen dolgozik a következő 50-ben.
Szerintem is szakember kell, de készülj arra, hogy valószínűleg a gyerekkorodra fog visszavezetni jó pár dolgot.
Én is nehezen fogadom el a gályázást, utálok is dolgozni, de ez van, mert muszáj megélnem. Persze, ha nagyon szar váltok, de azért 1-2 évet legalább igyekszem lehúzni valahol.
Tényleg el kéne gondolkodni, hogy mi is az ami igazán érdekel, de hidd el bármibe is fogsz nem megy befektetett energia nélkül. Én is lusta vagyok, de ha kitűzök célokat erőt veszek magamon. Nekem a legrosszabb az volt elfogadni, hogy nem csinálhatom azt, amit szeretek, mert rohadtul nem lehet belőle megélni, ezért eleve nem találom meg magam más munkákban.
Sokan azt mondják, ha utálsz alkalmazott lenni legyél vállalkozó, de megmondom neked az még több melóval jár, mint alkalmazottnak lenni, mert ha nem csinálod, nem mész a munka után, akkor nincs bevételed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!