Milyen esetben mondanál fel úgy, hogy nincs még másik munkahelyed?
Én felmondtam, volt némi félretett pénzem, de van párom is, aki dolgozott végig + járt az álláskeresői. Pont 3 hónap alatt lett meg a következő munka.
Amúgy meg az indok: teljesen bestresszeltem az előző munkahelyemen, már ráment az egészségemre is.
Én azért mondtam fel, mert nem jöttem ki az új főnökkel, ezen kívül sokat kellett utaznom a munkába (1-1 óra Budapesten belül, amit a túlzsúfolt BKV-n elviselhetetlennek éreztem). Eredetileg úgy terveztem, hogy csak 2-3 hónapig leszek munkanélküli, de sajnos ezidő alatt nem sikerült olyan munkahelyet találnom, amit jobbnak találtam volna a korábbinál -vagy a munkakör, vagy a fizetés vagy a légkör nem volt szimpatikus. Végül fél év után sikerült munkát találnom. A tartalékaim nagy részét feléltem, amit utólag nagyon bánok. Előre azt hittem, hogy majd élvezem a "szabadságot" amíg nem találok másikat, de folyton az volt bennem, hogy ki tudja meddig leszek munkanélkül és meddig nem lesz bevételem, így próbáltam főleg a vége felé minimalizálni a kiadásokat, azonban úgy annyira nem volt élvezetes az élet.
Szóval hogy a kérdésre válaszoljak, én nem mondanék fel csak akkor, ha megnyertem a lottót. Inkább elviselném amíg nem találok másikat.
- Ha van elég félretett pénzem.
- Ha azt akarom, hogy teljen a felmondási idő és pl interjún már mondhatom, hogy nem 2 hanem 1 hét vagy 1 hónap múlva mennék.
Az ilyen tarthatatlan állapotokat nem írom bele, hogy b.nkó a főnök. Nekem is volt nagyon b.nkó főnököm, de kibírtam addig, am8g nem jött be egy másik munkahely.
előző kommentem
* 2 HÓNAP, hanem 1 hét vagy 1 hónap múlva mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!