Aktív nappali tagozatos jogviszony, de azért vállalj napi 4-6-8 órát?
"De senki másnak sem tud"
Ha senki másnak se tud, akkor kénytelen lesz módosítani az igényein.
De mellesleg nem hinném hogy senki másnak se tudna. Rengeteg ismerősöm dolgozott anno nappali mellett is.
@6 igen, pontosan ez a helyzet itt is. (Egyébként bocsi, hogy btk-s példát hoztam, nem szerettem volna senkit megsérteni, remélem, te sem vetted annak. :) Csak néha irigykedtem, hogy barátnőmnek például szabad a péntek, meg szerdán este is csak egy órája van, a vége felé 2 napot jártak be alapszakon és gondoltam magamban, de jó nekik... Ezek szerint annyira nem. :/)
Nem is az a legfelháborítóbb, hogy dolgozz pl 20 órát, mert az még talán megoldható lenne innen-onnan ellógással. De mikor heti x napot várnak meg összefüggően 6 órát, akkor kinyílik a bicska a zsebemben. Pl most is kaptam egy csodálatos ajánlatot, nagyon szeretnék ott dolgozni, de nem hiszem, hogy felvesznek, ha nem úgy érek rá, ahogy ők akarják (napi 4 órát). Persze a nappalis diák elvárás, mert arra kapnak kedvezményt, ha jól tudom. Én nagyon szívesen lennék levelezős meg estis diák/diákmunkás vagy elmennék passzívra, hogy ne 0 év munkatapasztalattal kerüljek ki jóformán innen, de az meg nem jó... És a korábbi alapszakomon, meg most mesteren sincs kötelező szakmai gyakorlat, estin meg azért nincs, mert esti, szóval oldjam meg magam... Teljesen megszorítva érzem magam és rohadtul nem a pénzre vagyok már kíváncsi, hanem a szakmára. Persze, voltam én is pultos, leltáros, irodai asszisztens, portás, amivel lehet pénzt keresni, de nem jelent tapasztalatot és nem segít később a diploma után elindulni valami minimális szakmai háttérrel.
Egyszerre sajnálom és örülök neki, hogy nem vagyok egyedül... :/
ilyen ez az egyetem, sok elkényeztetett, gazdag kis professzorbabának eszébe sem jut, hogy mások esetleg meg kell hogy dolgozzanak a pénzükért, még a híresen lógós btkn is, elég ha néhány hlye betesz névsoros órákat teljesen rendszertelenül a hét több napjára, egyből nem tudsz dolgozni...
a munkaadót amúgy megértem, senkit nem érdekel, ha valaki egyetemre jár, neki munkaerő kell. itt sok tényező közül az egyetem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!