Miből vannak milliói egy 20éves srácnak?
Jó eséllyel igen, a szülei pénzelik.
Esetleg örökölt, vagy nyert valami szerencsejátékok (bár én is inkább az első lehetőségre tippelnék).
Amúgy ha rendes és jól végzi a munkáját felőlem aztán ferrarival is járhatna, nem érdekelne.
Ne irigykedj ;)
Gazdagabb család, de nem biztos hogy mindent megvesznek neki, mivel már 20 éves így magától is elérhette, persze nyilván nem a nulláról hiszen mint mondtam gazdag család.
Magasról lehet csak mégmagasabbra jutni, de lentről csak feljebb lehet jutni és óriási szerencsével magasra is.
Talán szülők, talán bejött neki a bitcoin tiniként :D De nem mindegy? Jófej, a munkáját jól végzi, most ezen mit kell izélni? Lehet jobbna csinált valamit, lehet a szülei csináltak jobbna valamit, sőt ők igazából elég jól ha a pénz ellenére a srác elment netto 200-ért és jól dolgozik, akkor igazából ehhez gratulálni kell :D
AMúgy akár meg is kérdezheted tőle, hogy te srác, amúgy annyira jól megy neked, hogy csinálod?
De ez az összehasonlítgatás ami lejön a kérdésből azt mutatja, hogy összehasonlítgatod magad és a fejedben ott dolgozikaz irigység, szegény srác ki lesz így utálvva közületek, pedig jó dolog ha az ember gazdag helyről jöttekkel tud dumálni, jó érzés megtapasztalni azt a gondolkodást, mégjobvb elsajátítani
@Miquel
Ja persze, főleg mikor minden nagyobb összeg kiadásánál szívod a fogad, hogy úr isten mennyi minden mást vehettem volna még abból a pénzből amire szűkségem lenne... Ez egy nagy kamu amit írsz.
Ti már csak tudjátok a fene nagy élettapasztalatotokkal...
+60F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!