Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Más srácnak is külön világ a...

Más srácnak is külön világ a lányok?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy velem sosem voltak jófejek a lányok. Mindig megaláztak, csúfoltak.

Sosem sikerült normális kapcsolatot kialakítanom az ellenkező nemmel. Csak néztem más srácokat ahogy azok büffentettek egyet és körülugrálta minden lány őket. Jó mondtam biztos változó kor, de most 20+ évesen sem jobb a helyzet. Egyszerűen csak azt érzem hogy elviselnek és nem is akarnak megismerni pedig teljesen normálisan viselkedem és közeledek.

Teljesen értetlenül állok ezelőtt. Valószínűleg nem vagyok jóképű de akkor is miért kellet ezen átmennem. És úgy egyébként ilyen esetekben (sőt a durvábbakban is) Hol a Jóisten?

2019. okt. 10. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

f..om tudja eddig én is minden nőnek bejöttem volt is csajom kb 20-25.

Most meg ugyan úgy fűvel fával kefélnek, csak engem néznek bokornak.

26f

2019. okt. 10. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Találsz majd, aki kedves, szelíd.. csak ők elbújnak, meg kell keresned. Szép:"külön világ"

" Külön világot alkotok magam.

Mert mint baktériumnak csepp is tenger,

Idegen, messzi bolygó minden ember,

Kinek csak álma, vágya, gondja van."

[link]

2019. okt. 10. 21:49
 3/8 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagy helyes ez van. Igazàból a csajozàs nem egy tudomàny. Aki nem helyes azoknak esélye sincs, akik meg helyesek azokra pedig szó szerint ràmàsznak a lànyok. Szóval kb az ilyen sràcoknak semmit nem kell tenniük, anélkül is ràmàsznak a libàk. Szóval ezt az egészet konkrétan csak a szerencsének köszönhetik.
2019. okt. 10. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem rosszindulatból momdom de kezdj el gyúrni, tanulmányozni a nőket, aztán hajts rájuk én is most ezen vagyok, kitartás, hajrá.
2019. okt. 11. 01:00
 5/8 anonim ***** válasza:
89%

a nők megértése... van hozzá szakirodalom:

[link]

2019. okt. 11. 08:03
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
szerintem kezd el magadat összeszedni de úgy hogy ne másra tekints, hanem magadra.. ne máshogy mérj dolgokat, csak a te nivódon, a világot tekints csak egy infohalmaznak, amiből fejlődhetsz. A nőket is.. szal ne méricskéld magad, hanem a fejlődésre tekints
2019. okt. 11. 08:26
 7/8 anonim ***** válasza:
75%

Én azt látom, hogy egy típusú embert kerülnek el messziről a nők: akinek kételyei vannak saját magával kapcsolatban. Azok, akik csak füttyentenek és lesz nőjük azt tudják, hogy nem tartanak távolságot maguktól, mint te. Nem vizsgálják magukat, nem hiszik, hogy talán ők csinálnak valamit rosszul. Rossz leírni, de egy gátlástalan pszichopatának sokkal hamarabb lesz nője, mint egy szorongó értelmiséginek. A nő ilyen szempontból olyan, mint a gyerek. Neki nem észérvek kellenek, neki egy erős ember kell, akire fel lehet nézni meg lehet támaszkodni, amikor neki saját magával kételyei támadnak.

Ne moralizálj, mert nincs értelme. Túlságosan rendes vagy. Arra kéne törekedned, hogy potenciálisan veszélyessé válj, de ne legyél az. Legyél képes máson átgázolni, de ne tedd meg, csak látsszon rajtad, hogy megtehetnéd, ha akarnád. Na, akkor szeretni fognak a nők.

2019. okt. 11. 22:54
 8/8 Lazy Lover ***** válasza:
Igen aki nem született helyesnek magasnak az bacchatja az egészet a csajozás az nem valami ürteknika ha nem ki nézet
2019. okt. 12. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!