Ha autószerelőként szeretnék vállalkozást muszáj autószerelőnek lennem?
Másik kérdés legyen az, ki az a hülye, aki neked dolgozna autószerelőként?
Szinte semmi nem kell hozzá, csak egy telephely, meg max egy csápos emelő.
De havi 3-400 helyett havi 3 millióért már beruházna bárki ilyesmire, aki szerelő.
Furák ezek a válaszok, teljesen átlagos hogy egy autószerelő műhelynek a tulajdonosa nem autószerelő végzettségű.
Párom is ilyen helyen dolgozik, neki és a többi alkalmazottnak autószerelő a szakmája, a főnökének nincs papírja róla hogy értene ehhez (egyébként ért hozzá csak végzettsége nincs), teljesen működik.
Mondjuk annál kicsit többre van szükség, mint egy garázs és egy szerszámosláda. :))))
13#
Aki szerint a szereléshez csak egy garázs, meg egy szerszámosláda kell, az mennyit érthet a szakmához? Az ilyen eszkábáló mesterek miatt szo_ok most is, mert valaki el_aszott egy kocsit, aztán idehozta, hogy találjuk ki, hogy mit cseszett el benne a parkolóban szerelő Józsika
Igen, pontosan ezért írtam, hogy kicsit több kell a garázsnál és a szerszámosládánál.
Párom is imádja az ilyen "otthon nem tuttuk megcsináni, mester hozza má' rendbe" jellegű kocsikat. :DDD
Próbáld meg OKJ-n hogy van e valami lehetőség a bizonyítvány megszerzéséhez.
Sajnos nekem csak az anyagi miatt nem sikerült műhelyt nyitnom, amúgy pedig elég keveset fizettek volna alkalmazottként. Emlékszem 13 ezret havonta 94-ben. Már akkor is rohadtul kevés volt és gyorsan elmentem fősulira tovább tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!