Vamzerkedtem és beköptem a munkatársam?
Lépj ki, szívességet tennél neki, mert senki sem szeret árulóval melózni.
Miért nem voltál tökös gyerek és neki mondtad el a gondod?
Pfffff gondolom egy gerinctelen huszonéves sunyi kisfiú lehetsz...
Jól tetted.
“Vétkesek közt, cinkos, aki néma.”
Képzeljünk el egy céget ahok 3 ember van. Egy főnök, meg két alkalmazott
Mondjuk ez egy szénlapátoló cég. 100 kg szenet kell lapátolni.
Ha az egyik lazsál és csak 25kg-ot lapátol, akkor a másiknak 75-öt kell majd. Vagy nem veszi át a logós melóját és akkor 50-et csinál, de a munka nem lesz kész, adott helyeken kötbér is van, azaz a főnöknek lesz kevesebb a pénze. Az a pénz aminek egy részét a két alkalmazottra fordítja. Szóval hosszú távon mind a kettőnek rosszabb lesz.
Valójában logós emberrel dolgozni senkinek sem jó. A fenti példa alapján ha a kollégák nem termelik ki az ő részét akkor saját magának is. Ha meg kitermelik, akkor minden kollégájával kiszúrt.
Szerintem jól tetted hogy felnyomtad. Mindenki játsszon tiszta lapokkal. Ő esszen ki se veled, se mással.
Elképzelni azt sokmindent lehet.
Ezek a kérdések általában kérdező kommentárja nélkül maradnak, mert Balázska megindítja a provokatív vitát, a gyanútlan válaszadók pedig jóóól egymásnak esnek és akkor ezen élvezkedhet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!