Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más is van itt, aki nagyon...

Más is van itt, aki nagyon utál dolgozni, aki utálja a dolgozói élet rohanó mókuskerekét?

Figyelt kérdés
2020. febr. 15. 09:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én nem dolgozni utálok, hanem az óraszámot, amit megkövetelnek tőlünk. Akármilyen helyen dolgoztam, a 8 óra sehol sem telt végig feszített tempójú munkával, szerintem bőven elég lenne a napi 6 óra is. Az emberek sokkal jókedvűbbek lennének, több idejük lenne magukra, a csaladjukra, hobbijaikra.
2020. febr. 15. 10:21
 12/20 anonim ***** válasza:
63%

Én szeretem a munkám, szerencsés az olyan ember, aki azt csinálhatja, amit szeret.

Válaszolva a kérdésedre: igen, más is van, aki nagyon utál dolgozni, tele van az oldal és itt a válaszok is ilyen emberekkel, úgyhogy örülhetsz, nem vagy egyedül.

2020. febr. 15. 10:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

En szeretem a munkam.

Nekem csak az a bajom hogy elveszi az életem/idöm.

Este mire hazaesek vacsi alvas

Hetvege meg nem eleg semmire, azaz a sajàt életed vinni, max komolytalan dolgokra pl fözes mosas buli stb es semmi ami örökre megmaradna.

Elmegy ugy az eletem hogy dolgoztam meg semmi egyeb erdemleges. Mintha nem is a sajat életem élném hanem beleraktak vmi robotba. Felkel dó'gozik eszik alszik fürdik meg spanol a haverokkal, o'szt csà.

Elmegy igy az eletem. Aztan ezt megtetözi "jutalomkent"hogy öregen vergödhetek a bajokkal es nem élek meg nyugdijbol.

Hat en ugy ezert utàlom nem is a munkàt hanem magàt a rendszert. Hogy megélhetés önfenntartas körül forog minden csak.

2020. febr. 15. 11:05
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem, és elég sok problémát látok benne. Ezért sem szeretnék ebben élni.
2020. febr. 15. 11:31
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

sosem a munkával volt a problémám, még szerettem is egyes munkahelyeimet. A probléma az ár érték aránnyal van. PL kezeltem egy 100 millió forint értékű raktárat, havi szinten 10-15 millió forintért rendeltem be árut.. mindezt nettó 150e-ért.

A felelősség és az érte kapott fizetség/jutalom nagyon nem volt egy szinten.

2020. febr. 15. 13:32
 16/20 anonim ***** válasza:
92%

"Hogy valaki tanul, még nem garantálja, hogy olyan munkát fog kapni, aminek minden egyes másodpercét élvezi"

Egyik barátom diplomás, könyvtáros. 4 évet járt főiskolára + 2 évet másik szakmát is végzett......Most a kenyérgyárban rakodó munkás 150 ezer Ft-ért.

2020. febr. 15. 13:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Elmegy úgy az életem, hogy dolgoztam meg semmi egyéb érdemleges. Mintha nem is a saját életem élném"

Én évek óta nem dolgozom rendszeresen, csak évente pár hónapot alkalmi munkában. Nos én is úgyanezt érzem, hogy elmegy az életem. Mert alig kirándulok, csak otthon vagyok. Na melyik a jobb?

2020. febr. 15. 13:49
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Amig nem dolgoztam velem annyi minden törtent egy ev alatt amennyi most dolgozokent 10 ev alatt sm törtenik
2020. febr. 15. 16:35
 19/20 anonim ***** válasza:
50%

"Amíg nem dolgoztam, velem annyi minden történt egy év alatt amennyi most dolgozóként 10 év alatt sem történik"

Jó neked. Nekem hiába van időm mert nem dolgozom. De alig utazok, alig kirándulok. És tudod miért? Mert nincs társam, nincs barátom aki elutazna velem.

2020. febr. 15. 16:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert értelmetlennek találom mind az életemet, mind a feladataimat. Talán ha hasznos tevékenysége végeznék, más lenne.
2020. febr. 15. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!