Mi a véleményetek arról a mentalitásról, hogy "Ha nekem szívnom kellett, amikor a helyedben voltam, most te is szívjál! "?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor valaki, aki fiatal kezdőként megaláztatásokban és piszkálódásokban részesült a régebb óta ott dolgozóktól, később ezt avval kompenzálja, hogy ő is így bánik az akkori újonccal. Mindent megtesz azért, hogy meg legyen alázva, ha lehet, még jobban, mint ő annak idején. Nekem is volt módom áldozatként megtapasztalni ezt. Szerintem az egyik legundorítóbb mentalitás és gondolkodásmód. Ugye részben a sorkatonaság is erre épült, sőt mi több, ott mondhatni kötelező volt. Ti hogy vagytok vele?2020. febr. 9. 08:10
31/36 anonim válasza:
Undorító, egybites szokás, ha olyanokat vegzálnak a rossz emlékeik miatt, akik nem tettek nekik semmi rosszat.
32/36 anonim válasza:
Szerintem ebben a csúcs az, ami Afrikában megy még néhány helyen, ahol csiklótlanítani szokás a lányokat.
Megkérdezték az anyákat, hogy miért teszik ezt a lányukkal?
Volt, aki azt válaszolta, hogy neki is ilyen, akkor szenvedjen a lánya is.
33/36 A kérdező kommentje:
32: Na meg ugye a kérdésem tárgya sajnos általában véve előfordulhat szülő-gyerek viszonylatban is. Ha őt anno a szülei terrorban nevelték, és nem engedték el sehova 18 éves kora előtt, akkor ő is így fog bánni a gyerekével.
2021. jún. 29. 13:14
34/36 anonim válasza:
33: a szülőknél szerintem annyivel árnyaltabb a helyzet, hogy ugye az ő szüleik nevelésének lettek ők az eredménye... és ha úgy érzik, hogy ők jó emberek lettek, hajlamosak azt hinni, hogy ez csakis és kizárólag azzal a neveléssel volt elérhető. Ez is egybites gondolkodás, de attól még vmennyi jószándék övezi, mert azért mégis felelős a gyerekéért. Na, a munkahelyen azért senki nem a saját gyerekeként kezeli az újonnan jövőt, ez egy szimpla félreirányult, undorító, pszichopata bosszúhadjárat.
35/36 anonim válasza:
Undorito, de nagyon elterjedt, foleg a traumatizaltaknal. Gyakran a bantalmazo, szexualisan zaklato epp elszenvedo volt gyerekkoraban. De nala legalabb ez okozta a defektet.
Ha csak szivatas szintjen van, az szimplan szemetlada.
36/36 anonim válasza:
Ebben az esetben a szülőnél is egyértelmű, hogy csak szívatás van benne!
Egyébként ezzel a női hűséget akarják biztosítani, merthogy ez a nő élvezni nem fog semmit, az 100%
De ettől még lehet hűtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!