Miért van az, hogy egy főnök (nagyfőnök) irodája is ki van plakátolva az eredményeivel, de egyes munkavállalók eredmènyeit már nem vállalná fel?
Figyelt kérdés
2020. febr. 8. 19:12
1/14 anonim válasza:
Mert hogy nézne már ki, ha teleklakátolnák az egész irodát a napi 30 kamukérdéseddel? Mert te az életben más eredményt nem értél el azon kívül, hogy ontod magadból ide a f_szságokat
2/14 anonim válasza:
Miért vállalná fel a munkavallalo eredményeit az irodája falán, nem értem. A saját irodamban a saját eredményeim, okleveleim vannak kint. Miért tennem ki pld az informatikus kollégám eredményeit?
3/14 anonim válasza:
Az én (!) irodámba miért tenném ki mások (!) eredményeit?
4/14 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó, hogy ő is büszke arra, amit eddig elért. Tehát, tudhatja, hogy mi az a siker. Viszont, mikor valaki tènyleg a munkájának áldozta idejèt, energiáját, aztán évek múlva is a környezete kerül megbecsülèsre, az azért már elgondolkodtató.
2020. febr. 8. 19:18
5/14 anonim válasza:
Nyilván a saját érdemeire büszke, hiszen azokért ő maga tett, és amikor belép az irodájába, a saját munkájával szeretne szembesülni.
Ezen mi fura?
6/14 A kérdező kommentje:
Nem azt vártam, hogy tűzze ki a dolgozók eredmènyeit is, hanem hogy èrtèkelje azokat is, akik megérdemlik, ha már sikerorientált.
2020. febr. 8. 19:22
7/14 anonim válasza:
Milyen sikereket nem érdekel? Honnan kéne tudnia róluk, ha nincs köze a munkahelyhez?
8/14 A kérdező kommentje:
-Pl.a barátnőmét, pedig név szerint szokott neki köszönni, simàn megérdemelné, hogy a hónap dolgozója is legyen.
-Az enyémet.
2020. febr. 8. 19:32
9/14 anonim válasza:
De mik ezek az érdemek pontosan?
10/14 A kérdező kommentje:
-Barátnőm hátán vitt/visz két osztályt, aztán ha ezt nem tenné, akkor is értékes munkaerőnek tartanám.
-Korábban én is csináltam ilyeneket.
2020. febr. 8. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!