Már megint közeledik, mit tegyek? Nem változhatott semmit igaz?
Kb. 1 éve volt egy próbálkozásunk. Én egy ellaposodott kapcsolatból léptem ki. Amikor a részlegre kerültem érezhetően hónapokig izzott a levegő köztünk. Végül összejöttünk, szerelmet vallott, majd el-eltűnt. Nem volt elérhető. Majd szakítottam, végül ismét ígérte, hogy ezúttal másként lesz. Hát nem lett. Ismét szakítottunk. Nagyon csúnyán váltunk el. Végül sikerült a munkakapcsolatot visszaállítani, már képesek vagyunk ismét együtt dolgozni. Most pedig ismét próbálkozik, mondván hogy még érez irántam valamit. Igaz lehet? Szerintetek 100% hogy ismét az korábbi végkifejlet lenne?
Harmincas férfiról van szó.
Amig számodra ez még kérdés, addig te is érzel még valamit iránta.
Ha nem igy lenne, nem is gondolkoznál rajta egy percig sem.
Szerintem érték, ha kellünk valakinek, aki nekünk is kellene. Az, hogy másnap mi lesz, az egy másik kérdés. Lehet, hogy ugyanaz, mint eddig, lehet, hogy valami más. Soha semmire nincs garancia. Arra sem, hogy a jónak tűnő lépés jó-e, és a rossznak tűnő rossz-e. Az emberek igenis képesek a változásra, a fejlődésre, az átértékelésre.
Nem akarom megmondani, hogy mit tegyél. De szerintem a válasz korántsem olyan egyértelmű, mint az előttem szólók szerint. Az élet nem tündérmese, nem fekete és fehér, és nagyon kevés benne az esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!