Miért változhatott meg a szomszédom viselkedése?
1 hetet voltak nyaralni a Balatonnál , nagyon élvezték. Tegnap érkeztek haza. A szüleimnek,hugomnak és nekem is feltűnt hogy furcsa a viselkedésük. Egész éjszaka világított a házukban a villany , több szobában is. Mi ezt onnan tudjuk mert látszódott az ablakból és elég sokáig figyeltük őket és felváltva. Ezen kívül éjszaka különböző hangok hallatszóttak ki a házból. Mintha valamik csúsznának és levertek volna tárgyakat. Vajon mit csinálhattak? Reggel lekapcsolták a villanyokat és kipakoltak az udvarra egy csomó tönkrememt dolgot. Tévét, rádiót, játékokat, valamennyi tányért. Ezek mind részben vagy teljesen össze voltak törve. Viszont én épp a nyaralásuk előtt jártam a házukban mivel ott voltam segíteni a házi feladatában annak a srácnak (a gyerekük).
Akkor semmi se volt össze törve. Nem volt éjszaka semmi kiabálás. Most reggel is jött ki a srác a házból és megkérdeztem hogy várja e az iskolát. Erre teljesen furcsán néz rám , mintha valami idegen lennék. Később láttam hogy olyan ragacsós a keze.
Aztán mikor elmentek valahova akkor láttam mintha az összetört tévé képernyőjén belül is mintha valami ragacsok lennének. Mégis mit csinálhattak ezek. Én mindenesetre kerülni fogom őket.
Mi történhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!