Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munka előtt megihatok 2-3...

Munka előtt megihatok 2-3 sört? Úgysem veszi észre senki, nem látszik meg rajtam hogy ittam.

Figyelt kérdés
2020. febr. 2. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
Tévedésben vagy, nem én pontoztalak le, mióta írtam most vagyok itt először, egyébként sem szokásom pontozgatni. De a véleményemet azért fenntartom, aki munka közben sem bírja ki, hogy ne igyon, annak bizony alkohol problémái vannak.
2020. febr. 3. 09:10
 12/14 anonim ***** válasza:
11: Annak nyilván, azt én sem pártolom. Pláne, ha mást is veszélyeztet vele.
2020. febr. 3. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:
23%

Igazából nem nem bírom ki, hanem nem akarom máshogy élni az életemet... a munkám a szenvedélyem, es mellé megvan az a kiváltságom is, hogy a munkatársaim a 3 legjobb gyerekkori barátom... nem minden nap, sőt van olyan is, hogy megcsömörlünk és akkor hetekig nem nyúlunk a sörhöz, de mindig van 1-2 tálca a sarokban, és ha úgy érezzük, vagy valameikünknek van valami gondja baja nyűgje amit kidumálna, akkor bizony leülünk aztán 1-2 sör mellett megbeszéljük...

Ha pedig utána úgy látjuk, már nem kell ujjleszeletelő gépen dolgozni, akkor azt a munkafolyamatot vagy elhalasztjuk, vagy megcsinálja olyan aki megtudja éppen.

De a határidőinkbe mindig bele van kalkulálva ez a kényelmes munkatempó.

2020. febr. 3. 09:40
 14/14 anonim ***** válasza:
31%

20 év alatt a legnagyobb balesetünk lekopogom, egy forgácslap tábla ráesett a lábamra élével és eltörte a labközépcsontomat... az én balfaxságom volt és józan voltam...

Apro kis vagásokat, sebtapasz igényes dolgokat nem számolok, az a mi szakmánkban mindennapos.

2020. febr. 3. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!