Munka előtt megihatok 2-3 sört? Úgysem veszi észre senki, nem látszik meg rajtam hogy ittam.
Igazából nem nem bírom ki, hanem nem akarom máshogy élni az életemet... a munkám a szenvedélyem, es mellé megvan az a kiváltságom is, hogy a munkatársaim a 3 legjobb gyerekkori barátom... nem minden nap, sőt van olyan is, hogy megcsömörlünk és akkor hetekig nem nyúlunk a sörhöz, de mindig van 1-2 tálca a sarokban, és ha úgy érezzük, vagy valameikünknek van valami gondja baja nyűgje amit kidumálna, akkor bizony leülünk aztán 1-2 sör mellett megbeszéljük...
Ha pedig utána úgy látjuk, már nem kell ujjleszeletelő gépen dolgozni, akkor azt a munkafolyamatot vagy elhalasztjuk, vagy megcsinálja olyan aki megtudja éppen.
De a határidőinkbe mindig bele van kalkulálva ez a kényelmes munkatempó.
20 év alatt a legnagyobb balesetünk lekopogom, egy forgácslap tábla ráesett a lábamra élével és eltörte a labközépcsontomat... az én balfaxságom volt és józan voltam...
Apro kis vagásokat, sebtapasz igényes dolgokat nem számolok, az a mi szakmánkban mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!