A munkám váltotta ki ezt? Mi a magyarázat rá?
Vevőként télvíz idején én is mentem be olyan boltba ahol majd meg lehetett fagyni mert nyomatták a légkondit, minek? Akkor volt a jégvarázs plüss akció amit meg is említettem a pénztárosnak hogy Elza ugy látom itt járt. Csodálkoztam hogy a nádszálvékony hölgy nem fázott. Mire mondta hogy majd csak akkor kapcsolják be a fűtést mikor x fok alatt lesz. Nem emlékszem már mennyi fokot mondott, de kamilláztam rajta hogy irreális. Gondolkodtam hogy írok a panaszkönyvbe hogy fűteniük, de ez is ugy látszik szerencsére úgy néz ki, mert most ahogy voltunk boltba már érzekelhetően kellemes volt a levegő. Fűtöttek.
A pénztárosnak mondtam hogy vegyen fel sapkát és kesztyüt meg ne fázzon.
A pulcsi az nudli a pénztárban dolgozón is csak kardigán volt.
Vagy akkor adjon 100% alpaka gyapjubol kötött vastag pulcsit na abba nem fáznál.
De ahol te dolgoztál azon a részlegen speciális ruhát kellett volna biztosítaniuk sapkával és kesztyűvel cipővel és zoknival. Ezen dologról csak ennyit.
Nem biztosítottak munkaruhát. A munkaszerződés innentől semmisnek tekinthető.
A szőke nőtől kérdeztem volna valamit. Itt a Gy.k-en nem szabad csúnyákat írni.
Amikor járkálnak utánad, elkezdenek kötekedni, akkor ott kell hagyni a céget (a legnagyobb hajtás közepén, decemberben).
Az a magyarázat, valami oknál fogva nem kedveltek téged. Így akarták tudtodra adni, jobban teszed, ha másik munka után nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!