A munkám váltotta ki ezt? Mi a magyarázat rá?
Tudom nehéz lelkileg megküzdeni igazságtalan helyzettel,ha az ember becsületesen,jól és szabályosan dolgozik a munkájában, ha még emberileg is becsületes( értsd kedves, tiszteli az embereket etc) annak még nehezebb az ilyen helyzet, de fogd fel úgy, hogy legalább nem kell a hazugságaikkal foglalkoznod már.
Amikor rád szóltak a ruha miatt akkor kellett volna szólnod:
Jó, jó, de akkor biztosítsanak megfelelő ruhát, mivel fázom, és jogom van hozzá!
És azzal a lendülettel csak elszólni, hogy ismered a munkádban a jogaidat, és ha ez nem teljesül, azért őket csúnyán pénzügyileg büntizhetik. Ezért kérdeztem mit dolgozol. De direkt körbe fogalmazva, mert nem kell elmondanod, csak a munka körülményeire, és milyenségére voltam kíváncsi.
Amúgy ilyen helyen ezért jogi képviselőnek is jelenthetted volna, hogy nem adtak meleg ruhát. Ha a munkaerő megbetegszik az nekik is akadály, és ugye nekik is necc.
Azt mondta a nő akkor, hogy pulcsit biztosìt, ami akkor még a pènztárban dolgozóknak járt csak.
Amennyi akadályon ès igazságtalanságon átmentem, összeteszem a kèt kezem, hogy nem lettem beteg. Ìgy van, már nem foglalkozok a hazugságokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!