Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi vesz rá egy embert arra,...

Mi vesz rá egy embert arra, hogy munka után a szabadidejében, vagy hétvégente is nekiálljon tanulni, önképzeni magát (programozás), amikor ez az egyetlen időszak, amikor végre élhet is az ember?

Figyelt kérdés
2020. febr. 1. 13:40
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, ha nem hiszek el egy újabb "anno cikiztek, de ma már multimilliárdos vagyok, ők meg mosogatnak"-féle tipikus GYK sikersztorit. :D
2020. febr. 1. 18:31
 22/26 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagyok multimilliárdos de azért haladok.

Nem kell elhidd.

Inkább olvass sikeres emberektől,önéletrajzukat.

Majd rájössz.

Nagyon Balázska szagú vagy kérdező.

2020. febr. 1. 18:34
 23/26 anonim ***** válasza:
53%

Pont így élek 1,5 éve. Rettenetesen durva és nem biztos, hogy lesz eredménye.

Az motivál, hogy több 40-55 éves családtagom, ismerősöm is van, akik életükben nem tudtak igazán pénzt félretenni, többször voltak munkanélküliek (pl a 2008-as válság után), volt, aki a hajléktalanság szélén állt.

Többször kizsákmányoló, lélektelen munkájuk volt - vagy épp csak az.

Érezhető rajtuk egyfajta megkeseredettség és a munkát kifejezetten szükséges rossznak érzik.

Miután büfészak után irodai adminisztrátorként helyezkedtem el, ahol nyilvántartás ellenőrzése, javítása volt a feladat, úgy éreztem, hogy én is efelé indultam el az életben. :(

Ráadásul rettenetesen tudok szenvedni, ha napi 8.5 órában ezt a lélektelen, monoton dolgot kell csinálni. Majdnem depressziós leszek miatta.

Nos, ez motivál.

Nem érzem életnek, keveset sportolok, szinte az összes hobbimat hanyagolom, ritkán tudok időt szánni a főzésre.

Az eredmény meg közel se biztos siker!!! :( :(

2020. febr. 1. 18:36
 24/26 anonim ***** válasza:
70%

"tv/gép, kaja, ha úgy van egy sör/chips"

Ez b..zdmeg aztán élet...

2020. febr. 1. 18:40
 25/26 anonim ***** válasza:
70%

Még 60 éves koromban is folyamatosan tanultam, vizsgázgattam (nyelveket, szakmai dolgokat). Volt, hogy egy tanfolyamra kifizettem 300 ezer forintot. Melette szakítottam időt szórakozásra, szinházra, mozira, stb.

Ma már nyugdíjas vagyok, a nyugdíjam bőven átlag feletti.

Azt hiszem megérte, hogy ma sem kell "nyomorognom".

2020. febr. 1. 21:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Kérdező aki 50 évesen az iskolapadban tanul újabb szakmát az nem az adófizetők pénzéből hanem a saját pénzéből szóval semmi közöd hozzá hogy miért tanul 50 évesen és hagyd békén. Amugy vannak olyan szakmák is ahol kötelező a továbbképzés.
2020. febr. 2. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!