Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ilyen esetben váltanál munkahe...

Ilyen esetben váltanál munkahelyet?

Figyelt kérdés

Szeretem a jelenlegi munkám, de eleve kevesen vagyunk, mindig egyre kevesebben, eddig volt béremelés, tavaly is meg lett szavazva idénre X %, DE

Pár napja jött a papír, hogy a megszavazott béremelés eltörlésre került, x ideíg befagyasztják a tavalyi béreket, el törlik a 13. Havi bért és a teljesítmény utáni díjazást...

Nehezitő körülmény: két gyerekes apuka vagyok, fizetjük a lakás hitelt és így pont kijövünk, csak 1 havi tartalékunk van anyagilag eltéve jelenleg, felesegem otthon van gyesen.

2020. jan. 31. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit keresel? Az nem opció, hogy gyerek megy a bölcsibe, anyuka meg dolgozni?
2020. jan. 31. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
4%
A feleséged igazából a gyerek fél éves korától dolgozhatott volna. Most meg ha 2 éves elmúlt a gyerek, pláne.
2020. jan. 31. 14:27
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Ismét felelős családalapítás...

Kezdj el keresni, aztán ha van új munkahely add be a felmondást.

2020. jan. 31. 14:41
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem váltanék, mert még nagyon év eleje van, és mi van ha máshol is "elzárják a pénzcsapot"... A helyedben valami plusz másodállást vállalnéka nehéz időkre, és a munkahelyváltással várnék legalábba fűtési szezon végéig.

Mikor felmelegszik az idő, jobban cincognak az egerek is..

2020. jan. 31. 14:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem opció a bölcsi, tavaly a terhesség elején volt egy vakbél műtétje, akkor volt kB 4 hetes terhes, utána 6 hétig nem mehetett dolgozni, ezalatt felszámolásra került a cég, aminél dolgozott, vissza ment volna dolgozni 10-11 hetesen, eleve 12 hetes terhesség előtt nem is vették volna figyelembe a terhességet, de már nem is igazán volt kinek lejelenteni, csak le számolni tudott bemenni, pont 12 hetes volt amikor megszűnt teljesen a cég aminél dolgozott, utána már azt mondta a háziorvos, hogy ne is nagyon keressen másik munkát, csak pár alkalmija volt a szülésíg, tavaly télen szült, most 3 hónapos a babánk.
2020. jan. 31. 14:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Másodállásom így is van, reggel fél 8 ra viszem a nagyobbikat suliba, 8-12 dolgozok egy helyen, utána megyek 14-22 a munkahelyemre, vagy néha éjszakás is vagyok akkor 8-16 vagyok a másik helyemen és 20-04 a rendes munkahelyemen. Általában feleségem hozza el a suliból,de ha éjszakás vagyok akkor tudom hozni és vinni mert akkor a másik helyen 8-16 vagyok.
2020. jan. 31. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi a bevétel? Találnal olyat ahol annyit kapnál mint most másod állásal?
2020. jan. 31. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha biztos, hogy találnék felmondás után azonnal anyagiakban megfelelőt, akkor igen.
2020. febr. 1. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!