Mit csinaljak ha mindenki le van maradva egy lépéssel ezèrt csesznek le?
Irodai munka.
Példàk egyszerüsitve:
Megkezdünk egy masik céggel is foglalkozni felveszem az adatait kezelem a pénzügyeit. Erre szolnak hogy rossz az egesz belekötnek a nyito egyenlegbe, atvarialnak mindent, aztàn ràjönnek arra hogy az a rossz amit ök mondtak, szoval kesöbb megint közlik, hogy még most sem jo, es javasoljàk Nekem azt, amivel eleve kezdtem hogy vigyem be a nyitoegyenleget amivel alapbol inditottam szoval amibe bele se kellett volna kötniük. De az egesz ugy jön le mintha én cseszném el folyamatosan a penzügyek vezetését.
Màsik
Küldök egy tàblàzatot hogy ez az Összes költségszamla x idöszakban kérem jelezzenek vissza melyik nincs meg önöknel eredetiben.
Ezt többször kerdezem mert nem reagalnak.
Mikor mar csak annyit irok hogy màr a vezetés is hianyolja mik azok a szamlak amik önöknek nincs meg, visszairnak hogy honnan tudjàk azt hogy ami nincs az melyik szamla?
Miközben eleve küldtem a tablazatot nem egyszer az összesröl csak at kellett volna nezniük es aszerint valaszolniuk.
Folyamat azert vagyok lenézve azert szolnak be mert le vannak maradva egy lépéssel.
Hogyan védjem ezeket ki?
Hiaba van rögzitve nem nézik vissza
Folyamat be is masolom a leveleim ala a korabbiakat
Es ha ez nem melohely függö?
Vagy a fönök kavar vmit aztan vissza az egész, vagy a könyvelés értetlenkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!