Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkahelyen nem kell...

StrawberryRaspberry kérdése:

Milyen munkahelyen nem kell problémamegoldó képesség?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Épp munkákat keresek, de van egy pár dolog. Nagyon félek az emberektől, félek mit fognak gondolni, félek hogy elrontok dolgokat, hogy nem tudok majd mit csinálni ha olyan lesz az a munka ahol magadnak kéne tevékenykedni(pl. árufeltöltés, próbáltam nem ment), félek hogy pár nap után megint otthagyom. Pedig szeptemberig kéne kicsit dolgozni, de rettenetesen félek. Ősszel perzse folytatom a sulit de addig is kéne valamit tevékenykedni. Lehetőleg 4 órában gondolkodok mert 8 óra sok nekem. 22 l vagyok és nem tudok új környezetben megaradni. :(

2020. jan. 17. 00:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes a suliba be tudsz járni, ahol rengeteg ember van, de dolgozni nem. Amúgy aki egy egyszerű árúfeltöltő pozícióval nem boldogul az vagy életképtelen vagy lusta.
2020. jan. 17. 14:37
 12/19 A kérdező kommentje:
suli az teljesen más mint a munka ne kevered a 2-őt ott is voltak gondjaim de már javultak...ennyi gonosz embert hihetetlen ez a világ...
2020. jan. 17. 15:10
 13/19 A kérdező kommentje:
igen és teljesen életképtelen vagyok, akkor mi van na?? nem a te gondod.. ha így ítélkezel nem értem akkor minek vesztegeted itt az idődet...értelmetlen ostobaságokat vágsz hozzám.
2020. jan. 17. 15:11
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

A félelmekkel azt tudod csinálni, hogy nem rájuk koncentrálsz, csak tudomásul veszed, hogy vannak, de egy munkahelyen a feladatokra koncentrálsz. Én úgy szoktam csinálni, hogy azt képzelem, hogy a félelmeim(amik hasonlóak a tiédhez, kivéve, hogy én egyedül szeretek dolgozni) olyanok mint egy kellemetlen utas, aki mellém ült a buszon. Azaz valami koszos, fokhagymaszagú, piás valaki, aki ott van akkor is, ha nem akarom, de én nyomkodhatom közben a telefonomat és akkor arra figyelek.

Dolgoztam gyárakban, valóban vannak olyan munkák, amik semmilyen önállóságot és problémamegoldást nem igényelnek, de részmunkaidős gyári melóról még nem hallottam, de lehet, hogy van.

2020. jan. 17. 16:01
 15/19 anonim ***** válasza:
8%

A 90-es évek előtt nem guberáltak a romak vagy csak elvétve. Amikor jott az Antal es az Orban guberalot csinalt az összesből.

Ok igy oldottak meg a problémát.

Miattuk kell a kukat lakatolni.

2020. jan. 17. 16:04
 16/19 A kérdező kommentje:
fokhagymásszagú ezen kiégtem :D
2020. jan. 17. 17:27
 17/19 A kérdező kommentje:
amúgy ja gyári melón gondolkodok, mert voltam gyárban gyakorlaton 5 évet kb kitapasztaltam milyenek lehetnek ott a dolgok, helyek stb..
2020. jan. 17. 17:31
 18/19 anonim ***** válasza:
82%
# 5 Nem a gyakorin kéne kiadni a feszültségedet.
2020. febr. 3. 10:51
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
5. Válaszoló vagyok! Nem feszültség levezetes. Sajnos dolgozni nem akaro emberekkel vagyunk körülvéve.nezz korbe hogy a kérdező korosztályból egyaltan nem akarnak dolgozni.legalabbis felenk biztosan nem. Ha megis akkor varjak az 4-500000-es fizetest. Vagy erre panaszkodnak amire a kerdezo. Akarmit is mondunk es védjük ez csak munkaundor. Hogy fog megelni? Ki fogja eltartani ha nincs kedve dolgozni?
2020. febr. 4. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!