Milyen munkahelyen nem kell problémamegoldó képesség?
A félelmekkel azt tudod csinálni, hogy nem rájuk koncentrálsz, csak tudomásul veszed, hogy vannak, de egy munkahelyen a feladatokra koncentrálsz. Én úgy szoktam csinálni, hogy azt képzelem, hogy a félelmeim(amik hasonlóak a tiédhez, kivéve, hogy én egyedül szeretek dolgozni) olyanok mint egy kellemetlen utas, aki mellém ült a buszon. Azaz valami koszos, fokhagymaszagú, piás valaki, aki ott van akkor is, ha nem akarom, de én nyomkodhatom közben a telefonomat és akkor arra figyelek.
Dolgoztam gyárakban, valóban vannak olyan munkák, amik semmilyen önállóságot és problémamegoldást nem igényelnek, de részmunkaidős gyári melóról még nem hallottam, de lehet, hogy van.
A 90-es évek előtt nem guberáltak a romak vagy csak elvétve. Amikor jott az Antal es az Orban guberalot csinalt az összesből.
Ok igy oldottak meg a problémát.
Miattuk kell a kukat lakatolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!