Ha otthagyom a munkahelyet van rá esély hogy fél év múlva visszavesznek?
Nem jó ötlet!
Inkább munka előtt, vagy után csapd a szelet a abban a boltban a csajoknak. Akinek bejössz, annak vevőként is bejössz, akinek nem, annak kollégaként sem jönnél be.
Egy jó munkahely feladása a legnagyobb marhaság, különösen, mert a csinos eladólányok nem az árufeltöltőkre gerjednek.
A 8-as jól mondja! Én sem jönnék össze kollégával, több ok miatt is. Tényleg gáz tud lenni a közös légkör szakítás után, ráadásul sülve-főve együtt lenni?
Nem hiszem, h a munkahelyen múlna! Ha van már kiszemelted ebben az új hipermarketben, akkor valami ürüggyel menj oda a lányhoz, szólítsd le, válts vele pár szót. Úgyis levágod, h szimpatikus vagy-e neki, ha nem is az első alkalommal, de a néhányadik után elhívhatnád egy bambira. Mit veszthetsz ebben az esetben? Semmit! Ha egyből melóhelyet váltassz, azt akkor be is bukhatod! Én nem rizikóznék, mindenhol lehet ismerkedni, csak határozottság és jó beszélőke kell!!!!!
33/N
Ui.: Én a cégembe nem veszek vissza olyat, aki egyszer már kilépett tőlem!
Nincs garancia arra, hogy visszavesznek. Ha találnak valakit aki bedolgozza magát a céghez a távolléted miatt, nem fognak visszavenni.
Tudom, én ezt átéltem. Én nem csajozásból léptem ki, valós családi okai voltak, őszintén elmondtam a kisfőnökömnek, az osztályvezetővel esélyt sem adtak, hogy beszéljek, burkoltan, de érthetően tudtomra adta, hogy nem vár vissza, és sok sikert kívánt a jövőre nézve.
De a te helyed biztos jobb, mint az enyém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!