Ha nektek felmondanának a munkahelyen elbúcsúznátok az utolsó nap?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom fognám a kabátot és ugyanúgy köszönnék el mint bármelyik másik nap és törölném,blokkolnám a kapcsolatok legnagyobb részét főleg a főnökét.2020. jan. 13. 08:12
11/12 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen volt a viszony, és mi miatt és hogyan mondanának fel.
Ha rosszindulat állna mögötte, és még úgy tennék meg, hogy a felmondás után egy ideig jó nagy pácban lennék, akkor biztos, hogy csak úgy elsunnyognék. De, ha kulturáltan történne, és olyan indokok miatt, ami rajtam is múlott, akkor elbúcsúznék.
12/12 anonim válasza:
Eddig mindig én mondtam fel, de általában külső oka volt, pl. költözés, túl sokat kell bejárnom egyetemre és nem fér bele a munka. Egy kivétel volt, amikor azért mondtam fel, mert már kiakasztott a rengeteg aljasság és gonoszság, amit leművelt néhány ember, köztük a főnökeim is. Mintha egy amerikai filmben bemutatott gimiben lettem volna. Borzalmas volt, folyton céltábla voltam, aztán amikor egyik napról a másikra közöltem, hogy felmondanék és ha lehet minél rövidebb legyen a felmondási időm, még variálgattak, hogy minél tovább maradjak, mert egyébként többeknél jobban dolgoztam. Sokan nem is tudták, hogy felmondtam, gondolom akkor tudhatták meg a legtöbben, amikor már egy ideje nem láttak. Akivel munka közben el tudtam beszélgetni, attól még az utolsó nap folyamán elbúcsúztam, ha esetleg a nap végén nem futottunk volna össze. A munkaidőm végén kipakoltam a szekrényemet, átadtam a kulcsomat az aznapi ügyeletes főnökasszonynak, és azóta a hely környékére sem mentem, hogy még véletlenül se fussak össze senkivel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!