Milyen újságíróként dolgozni?
Nem éri meg. Sokszor írtam már itt, hogy nekem nagy álmom volt sokáig, hogy újságíró legyek, de rájöttem, hogy a magyar újságírás egyenlő a hányingerrel. Ma már bárki lehet újságíró. A 90%-uk utána sem néz annak a témának amiben ír. Vegyük például az utóbbi időben eléggé felkapott dohányipari lobbit, össze-vissza irkálnak az újságírók mindent, keverik a szezont a fazonnal, nikotinpàra, füst, gőz, mindegy az. De beszélhetünk az elektromos autók elleni lobbiról is. Aztán az a rengeteg helyesírási és forgalmazási hiba, rettenetes.
Nekem volt pártközeli ismerősöm, ő beszélt le róla, azt mondta, hogy rengeteget kell hazudni a egy újságírónak és ismerettség nélkül senki vagy, hiába vagy tehetséges. Szóval, nem ma már nem kell kutatni, leszarjàk, csak hazudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!