Megéri segédmunkásként építőiparban dolgozni Pest megyében?
Én is burkoló vagyok, és hidd el megfizetik, még a segédmunkàst is megfizetik. Volt ismerősöm Dunàntúl, ő segédmunkàskènt dolgozott, de sok mindenhez ért a gyerek, tud burkolni, szigetel, vakol, glettel, fest, hát nyomja az ipart már közel 10 éve. Neki megvolt a napi 12 ezer ft, de 10 óra munkában, havonta azt hiszem 3 hetet le kellett dolgoznia szabadnap nélkül aztán egy hétre hazaküldtèk(eredetileg Tiszàntúl lakott), szállás ingyen volt. Szerette.
Arra figyelj nagyon, hogy mindig jelentsenek be, minden papír legyen rendben, legyen saját példányod is, mert ha nincs akkor 90%, hogy nem fizetnek ki és még panaszt tenni sem fogsz tudni. Még ismerősnek se menj feketèn dolgozni! Én is mentem egyszer és felefizetèst adott! Ne hagyd, hogy hülyének nézzenek a vállalkozók csak azért, mert te "csak egy" segédmunkás leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!