Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ma csak az nem dolgozik aki...

Ma csak az nem dolgozik aki nem akar?

Figyelt kérdés
Én szeretnék de nem vesznek fel sehova. A végzettség meg nem számít. Másokat simán felvesznek 8 általánossal. Most akkor hogy is van az a mondat hogy ma csak az nem dolgozik aki nem akar?
2020. jan. 5. 08:02
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
77%

Részben így van. Munka sok van, de ki menne el trágyát lapátolni (tehát rossz munkákra) kevés pénzért?! Az ember próbál minél jobb munkát keresni a lehetőségekhez képest minél magasabb fizetésért. Ez válogatás, senki sem szeretne megizzadni a pénzért, de ez természetes. Meg kell próbálni a lehetőségeidből kihozni a maximumot. Pl: Nem tudom, hogy szeretsz-e vezetni, de most úgy csinálhatod meg ingyen a jogsikat szinte akármire, hogy közben még fizetést is kapsz. A követelmény pedig B jogsi, és 8 általános.

Vagy ha van egy minimális összeged, érdemes megcsinálni gyorsan egy neked megfelelő okj szakmát, mert hamarosan minden képzés 2 éves lesz legalább.

Vagy nézelődni és minden jobbnak tűnő helyre beadni az önéletrajzod.

Nem tudom viszont, hogy hol laksz, mert egy kisebb településen sokkal kevesebb lehetőséged van, és kisebb a választék is, főleg ha Tiszántúlon is laksz. Előbb utóbb összejön valami, biztos.

2020. jan. 5. 11:58
 22/26 anonim ***** válasza:
63%
érdekel
2020. jan. 5. 12:19
 23/26 anonim ***** válasza:
42%
Ha a kérdező annyi helyre jelentkezne mint ahány kérdést kiír egy hónapban akkor rég lenne munkája.
2020. jan. 5. 13:15
 24/26 A kérdező kommentje:
#23 Ez az első kérdésem ebben a témában de mindegy.
2020. jan. 5. 13:23
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem is szoktam kérdést ki írni. Ritkán. Az utolsót Január 1.jén írtam ki.
2020. jan. 5. 13:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Nem, ez nem igaz - szerintem. A feleségem is (nagyjából) két éve keres munkát és válaszra sem méltatják a munkaadók, pedig bőven magasabb a végzettsége, mint az általános iskolai tanulmányok. Igen, a munkaadók is válogatnak, - még pedig nem is alacsony szinten.
2020. jan. 6. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!