A saját apám felettese lettem. Ti el tudnátok fogadni ezt a tényt a helyemben?
"Utolsó: mit nem értesz azon, hogy normális cég? Az, hogy a te gagyi munkahelyeiden ilyet megengednek, az egy dolog, de szerencsére a legtöbb helyen egy szabályozzák"
Nem én használtam a "normális cég" kifejezést, tőlem miért kérded?
"te gagyi munkahelyeiden"
Multinacionális világcégeknél dolgoztam (Teva, Danone, Pepsi Co, stb) Annyira nem gagyi egyik sem.
"legtöbb helyen egy szabályozzák"
Nem tudom mit értesz "egy szabályozás" alatt, de a szabályozás leírt szabályzatot jelent és nem azt, hogy kimondatlanul törekednek valamire!
Vannak törvények, melyek tiltják a megkülönböztetést, így csodálkoznék, ha komoly cégek ezt írásba adnák. Persze nem tudhatom a te gagyi munkahelyeden mi van.
"Nem attól lesz egy cég jó, hogy nagy"
Ilyet nem is állítottam.
"pont mindenhol a saját apjának volt a főnöke, milyen különös"
Ezt se állítottam! Tudsz te szöveget értelmezni? (költő kérdés, egyértelmű, hogy nem) Azt írtam, nincs ott olyan szabályzat!
"nem azoknál, ahol te kamuztad"
Nem kamuztam, Ne magadból indulj ki
" persze ez a felsőszintű munkakörökre vonatkozik."
Eddig ilyen kitétel nem volt!
"egy munkakörben dologzni. persze ez a felsőszintű munkakörökre vonatkozik."
Felsővezetőknél nincs "egy munkaköreben" nem rokon se! Nincs két vezérigazgató, Nincs két gazdasági igazgató! Ez is mutatja mennyit tudsz.
"Remélem már felfogtad"
Felfogtam. Azt egód nem engedi, hogy elismerd, más is előfordulhat a világban mint amiről te tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!