Hogy telik az iskolai rendszergazda egy napja?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt, mit csinálnak a rejtélyes szobájukban az iskolai rendszergazdák, mivel én magam is jártam számítástechnika szakra, bár igaz hogy sajnos befejezni nem tudtam. Megjegyezném, hogy gimnazistaként nálunk anno még nem is volt rendszergazda. Azóta volt szerencsém néhány alkalommal egy-egy rendszergazdai szobában látogatást tenni (pl fénymásolás alkalmával), ahol láttam, hogy a rendszergazdáknak viszonylag sok szabadidejük lehet, mert több szabadidős projektet is futtattak párhuzamosan, úgymint nyelvtanulás, könyvírás, barkácsolás, stb. Valamint bennem is felvetődött, hogy jelentkeznék egy erre a pályára felkészítő tanfolyamra. Kell érteniük a programozáshoz is - engem ugyanis ezen húztak el (többek között) -, vagy elegendő az alkalmazói szaktudás is ezen a pályán?2020. jan. 4. 06:41
11/12 anonim válasza:
Nálunk a rendszergazda semmit sem csinál, csak játszik a telefonján, ücsörög a szerveres szobában, facebookozik, néha sétál a folyosón és telefonál. Ja és még büdös is.
12/12 anonim válasza:
Nyugis de néha csinálják az agyfaszt és a cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!